Leonardo Dicaprio: Η νέα κίνηση ανθρωπιάς που κάνει για τα θύματα πολέμου της Ουκρανίας - Η ανάρτηση στο Instagram

Συμπαραστέκεται με όσα μέσα διαθέτει!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Leonardo Dicaprio: Η νέα κίνηση ανθρωπιάς που κάνει για τα θύματα πολέμου της Ουκρανίας - Η ανάρτηση στο Instagram

Η έκρυθμη κατάσταση που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και εδώ και αρκετό καιρό, έχει ευαισθητοποιήσει αρκετά τον ηθοποιό Leonardo Dicaprio, ο οποίος πρόσφατα αποφάσισε να δωρίσει 10 εκατομμύρια δολάρια στα θύματα του πολέμου, αλλά και πολλούς ακόμα celebrities.

Με μια νέα ανάρτησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Leonardo Dicaprio, θέλησε να δώσει στους διαδικτυακούς του ακόλουθους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ανθρωπιστικές οργανώσει, οι οποίες υποστηρίζουν Ουκρανούς πρόσφυγες που εκτοπίστηκαν από τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας.

Η ανάρτηση του Leonardo Dicaprio

«Τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία έχουν χάσει τα πάντα, από τους αγαπημένους τους μέχρι βασικά υλικά για την επιβίωση. Ανθρωπιστικές οργανώσεις όπως οι @SavetheChildren, @careorg, @rescueorg και @refugees είναι στην περιοχή, διαθέτοντας το προσωπικό και τους πόρους τους για να υποστηρίξουν οικογένειες και αθώους ανθρώπους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Leonardo Dicaprio στην ανάρτησή του.

Και ο David Beckham συνέβαλε στον πόλεμο για την Ουκρανία

Μετά την Gigi Hadid και την κίνησή της, σειρά πήρε και ο David Beckham, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ενημερώσει ότι θα παραχωρήσει το προφίλ του στην ιατρό επικεφαλή ενός περιγεννητικού κέντρου στο Χάρκοβο, ενώ, μάλιστα, ξεκίνησε και κάποιες δωρεές οι οποίες αποσκοπούν στο να βοηθήσουν τα νεογέννητα που προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο προφίλ του αριθμεί πάνω από 70 εκατομμύρια ακολούθους και είναι και πρεσβευτής της UNICEF, πέρα από την εξαιρετική πορεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

«Γεια σε όλους, παραδίδω το Instagram μου στην Iryna, την επικεφαλής του Περιφερειακού Περιγεννητικού Κέντρου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας όπου βοηθά εγκύους να γεννήσουν με ασφάλεια. Χάρη στις δωρεές σας, οι γεννήτριες οξυγόνου που έχουν φτάσει εδώ βοηθούν τα νεογέννητα να επιβιώσουν κάτω από φρικτές συνθήκες», έγραψε στην ανάρτησή του ο David Beckham.