Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από τη νέα της ανάρτηση - Χαμός με τη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Αποθεωτικά για ακόμη μια φορά τα σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από τη νέα της ανάρτηση - Χαμός με τη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Πατουλή μπορεί να απασχολεί πολύ συχνά τα φώτα της showbiz, ωστόσο, είναι και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και τη χώρα μας. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κάνει πολλές αναρτήσεις αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας, όπως για παράδειγμα για την ημέρα της γυναίκας.

Χθες ωστόσο με αφορμή την ημέρα της 25ης, η πρόεδρος της Unesco Βορείων Προαστίων, θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Σήμερα η Ελλάδα τιμά την Επέτειο της Εθνεγερσίας του 1821 και την έναρξη του νικηφόρου απελευθερωτικού αγώνα από τον οθωμανικό ζυγό. Φέτος γιορτάζουμε την Εθνική μας Επέτειο στη σκιά μιας νέας παγκόσμιας πρόκλησης, της απροκάλυπτης ρωσικής στρατιωτικής εισβολής στην Ουκρανία, ενός πολέμου που εξελίσσεται στην ευρύτερη γειτονιά μας, έχει ήδη οδηγήσει στον θάνατο ή στον ξεριζωμό δεκάδες χιλιάδες αμάχους.

Στο πρόσωπο του ουκρανικού λαού δέχεται επίθεση η αξιοπρέπεια, η ελευθερία και η δημοκρατία μας, για αυτό και όλοι μας πρέπει να αρθούμε στο ύψος αυτής της ιστορικής πρόκλησης, αυτής της πρωτοφανούς ανθρωπιστικής κρίσης και να τη διαχειριστούμε με νηφαλιότητα και ενότητα. Στο ζοφερό αυτό σκηνικό, η Ελληνική Επανάσταση αποτελεί φάρο ελπίδας, ανδρείας και υπερηφάνειας. Το ιστορικό παράδειγμα των Αγωνιστών του 1821 πρέπει να μας εμπνέει και να μας καθοδηγεί.

Η κοινή προσπάθεια των μελών του Δικτύου @sdg_17_greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, είναι αυτός ακριβώς ο δίαυλος για να οδηγήσουμε την ελληνική κοινωνία σε μια νέα εποχή ειρήνης και δημιουργίας. Μέσα από τον ισχυρό συμβολισμό του το 1821 φωτίζει την οικουμένη και τις αξίες εκείνες που ως Έθνος προσφέρουμε στο βωμό της πανανθρώπινης κοινωνίας.

Ας εμπνευστούμε από αυτά τα μεγάλα ιδανικά και με πίστη στις δυνάμεις μας, ας συνεχίσουμε να υπηρετούμε το όραμα για έναν καλύτερο κόσμο. Χρόνια πολλά Ελλάδα, Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!»

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για την ίδια, αλλά και να της ευχηθούν.

Το Πόθεν Έσχες της Μαρίνας Πατούλη - Χιλιάδες ευρώ, ακίνητα και...

Η Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη, γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Φιλολογία, στο τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και της Λατινικής Φιλολογίας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως φιλόλογος, σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε Αθήνα και Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια "Saint Joseph" στην Πεύκη και κατόπιν σε δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017.

Από το 2000 έως το 2003, διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Επίσης, διατέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2007, είναι μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».

Από το 2017, είναι Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Μαρίνα Πατούλη instagram

Ήταν παντρεμένη με τον γιατρό, πρώην Δήμαρχο Αμαρουσίου και εν ενεργεία Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη από το 1986. Έχουν έναν γιο, τον Αλέξανδρο. Τον Μάρτιο του 2021, η Μαρίνα Σταυράκη ανακοίνωσε ότι δεν μένουν πλέον μαζί με τον Γιώργο Πατούλη και έχουν ξεκινήσει από κοινού τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο συναισθηματικά, όσο και επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της UNESCO έχει ήδη βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα, του γνωστού σχεδιαστή μόδας, Βλάσση Χολέβα. Οι δυο τους πραγματοποιούν πολλά κοινά ταξίδια, με το τελευταίο τους να είναι στο Παρίσι για την νέα συλλογή ρούχων που ετοιμάζει η Μαρίνα Πατούλη.

Εισόδημα ύψους 81.063,32 ευρώ δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, για το 2019, στο πόθεν έσχες του 2020. Η εν διαστάσει σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη, με την οποία χώρισε τον περασμένο χειμώνα, δήλωσε 17.644,91 ευρώ. Ο κ. Πατούλης και η σύζυγός του έχουν καταθέσεις ύψους 85.024 ευρώ και διατηρούν αρκετά ακίνητα.