«Ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest γιατί το έβρισκε αστείο» - Η αποκάλυψη της Παρθένας Χοροζίδου

«Προσπαθούσε να με φέρνει σε αμηχανία» - Άφωνοι στο πλατό του The 2night show

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest γιατί το έβρισκε αστείο» - Η αποκάλυψη της Παρθένας Χοροζίδου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29/3 η Παρθένα Χοροζίδου απόψε στο «The 2Night Show». Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα και ένα άγνωστο περιστατικό με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Η αποκάλυψη της Παρθένας Χοροζίδου για τον Αλέξανδρο Ρήγα

Στις “Τρίχες” ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest και μυ το έλεγε γιατί το έβρισκε αστείο, προσπαθούσε να με φέρνει σε αμηχανία. Πήγαινα κάθε μέρα, φιλιόμουν με έναν ποδοσφαιριστή και μία μέρα μου λένε θα έρθει ο Γιούρκας. Φιλιόμουν με διάφορους και γελούσε. Έχω περάσει πολύ ωραία με τον Αλέξανδρο», ανέφερε η ηθοποιός, η οποία σοκαρίστηκε με κάτι που είπε ο παρουσιαστής.

«Μου φαίνεται αδιανόητο κοριτσάκια να χειρουργούν το στομάχι τους για να μην ντρέπονται»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Παρθένα Χοροζίδου στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και την Μαρία Ανδρέου.

Η αγαπημένη ηθοποιός που πρόσφατα συγκίνησε με την αποκάλυψη της για τον Κώστα Βουτσά, τοποθετήθηκε για το κίνημα που σε ενθαρρύνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου και κυρίως το σώμα σου.

Πέρα από το κίνημα #eimaste_oloi_mazi, ξεκίνησε και ένα άλλο κίνημα, αυτό που λέει να αγαπήσεις το σώμα σου, να μην ντρέπεσαι γι’ αυτό…

Είμαι υπέρ. Μου φαίνεται αδιανόητο κοριτσάκια 16 χρόνων να χειρουργούν το στομάχι τους για να μην ντρέπονται και να μην τους κοροϊδεύει η κοινωνία. Πόσο ευάλωτα είναι αυτά τα παιδιά και γιατί οι γονείς τους δεν τους αλλάζουν τη σκέψη τους; Θα προχωρήσουμε μπροστά άραγε ως κοινωνία ή θα μετράμε κιλά, θερμίδες, κυτταρίτιδα και όλα αυτά τα χαζά πράγματα;

Τι βιομηχανία υπάρχει πίσω από όλα αυτά τα χαζά πράγματα; Τι βιομηχανία υπάρχει πίσω από αυτό; Γιατροί, διατροφολόγοι, μόδα, τι σύστημα; Να μαζεύει λεφτά κάποιος για να κάνει εγχειρήσεις για να είναι αρεστός στην κοινωνία; Γιατί, ο ίδιος άνθρωπος δεν είναι με κιλά ή χωρίς;

Να τα λύσουμε αυτά τα πράγματα για να προχωρήσουμε ως κοινωνία. Να θεωρούμε τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά υποδεέστερους; Να μαραίνονται κοριτσάκια γιατί δεν φοράνε small νούμερο; Τι καταπίεση είναι αυτή; Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει αυτό. Οι γονείς πρέπει να δίνουν αξίες στα παιδιά τους. Να είναι υποστηρικτικοί.

Παρθένα Χοροζίδου ξέσπασμα