"Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου - «"Λερώθηκε" η πιο όμορφη λέξη»

Η αναφορά για την τραγωδία στην Πάτρα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Σε σοκ παραμένει το πανελλήνιο αλλά και ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος είναι πατέρας των τριών άτυχων παιδιών στην Πάτρα καθώς πριν από λίγη ώρα είδαμε την Ρούλα Πισπιρίγκου να μεταφέρεται στα δικαστήρια ενώπιων του εισαγγελέα καθώς της ασκήθηκε πρώτα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μικρή 9χρονης.

Από την άλλοι, αρκετά γνωστά πρόσωπα από την showbiz έχουν εκφράσει την θλίψη αλλά και την οργή τους δημόσια μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ανάμεσά τους και η Μελίνα Ασλανίδου η οποία μέσα από το instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα "λερώθηκε" η πιο όμορφη λέξη στον κόσμο...»

Η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου για την τραγωδία στην Πάτρα

Ορίστηκε νέος δικηγόρος για την Ρούλα - Οι τελευταίες πληροφορίες

Από χθες, Τετάρτη 31/3 όταν έγινε γνωστό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στη ΓΑΔΑ με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αναζητούσαν τον Απόστολο Λύτρα ο οποίος ήταν συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης ώστε να δώσει επιπλέον πληροφορίες για το θέμα.

Το πρωί της Πέμπτης 31/3 ωστόσο, ο ίδιος έκανε γνωστό μέσα από ανακοίνωση του, πως αποχωρεί από την υπεράσπιση της, και έτσι οδηγήθηκε μόνη της στην αρχή στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο Νίκος Ιωάννου ορίστηκε μετά από εντολή της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου.