Η μικρή Λένια εντυπωσιάζει με το στυλ της - Η γλυκιά ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση με την κόρη της

Είναι μία κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μικρή Λένια εντυπωσιάζει με το στυλ της - Η γλυκιά ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση με την κόρη της

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, η οποία αποθεώθηκε στο Dancing with the Stars, διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, αφού η κάθε μέρα με τις δυο τους κόρες φαίνεται να είναι ιδανική. Και οι δύο μοιράζονται πολύ συχνά τις οικογενειακές του στιγμές και τα γλυκά πρόσωπα της Σοφίας και της Λένιας κλέβουν την παράσταση και τις καρδιές μας.

Το τρομερό στυλ της μικρής Λένιας - Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση

Πρόσφατα, η μητέρα τους ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της Λένιας στην φύση, η οποία θα μπορούσε να πει κανείς πως παραδίδει μαθήματα στυλ, καθώς φορούσε ένα γκρι τουρμπάνι, με λευκό μπλουζάκι με μικρά σχέδια και λεοπάρ κολάν.

Έτσι, προστατεύεται και από τον ήλιο και είναι άνετη να εξερευνήσει τριγύρω, όπως φαίνεται να κάνει και με τα λουλούδια που κρατάει στα χέρια της.

Η κόρη της Μιλλούση και του Πετρούνια

Άλλη μία τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, παρά τις απαιτητικές υποχρεώσεις τους, απολαμβάνουν την καθημερινότητα με τις κόρες τους και συχνά δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις βόλτες τους και τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί εντός και εκτός σπιτιού. Τα παιδιά τους έχουν πια μεγαλώσει και πολύ συχνά τα βλέπουμε και στο κέντρο Άθλησης που έχουν δημιουργήσει οι γονείς τους.

Τα κορίτσια τους βαφτίστηκαν το καλοκαίτι του 2021, ενώ λίγο μετά παντρεύτηκαν και οι ίδιοι, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της οικογένειας τους.

Όσο για τη δεύτερη κόρη τουςΛένια, έγινε ενός έτους τον περασμένο Δεκέμβρη και είναι σε μία ηλικία που είναι πιο επικοινωνιακή και ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω της. Το κοριτσάκι είναι χαμογελαστό και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του. Οι φωτογραφίες του είναι η μία καλύτερη από την άλλη και ένα ακόμα υπέροχο στιγμιότυπο δημοσίευσε στο Instagram η Βασιλική Μιλλούση λίγες μέρες πριν.

Η γνωστή αθλήτρια απαθανάτισε την κόρη της να χαμογελάει στον φακό με κοτσιδάκια στα μαλλιά και σχολίασε χιουμοριστικά: «Γιατί έχουμε και δύο κοτσιδάκια πια». Η Λένια όπως έχει φανεί από πολλές αναρτήσεις των δύο γονιών έχει απίθανο στιλ και είναι λάτρης του ροζ χρώματος.

Η κόρη της Βασιλικής Μιλλούση με κοτσιδάκια