DWTS: Αποθεώθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη η Βασιλική Μιλλούση - «Μπράβο στην πιο σέξι μαμά»

Έμεινε άφωνη με το σχόλιό του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS: Αποθεώθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη η Βασιλική Μιλλούση - «Μπράβο στην πιο σέξι μαμά»

Το βράδυ της Παρασκευής 28/01 ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του Dancing with the stars και όπως είναι λογικό οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως να δουν ποιος θα είναι ο νικητής της βραδιάς. Μάλιστα, ο guest απόψε είναι ο Νίκος Κοκλώνης καθώς οι χρήστες του Twitter έβαλαν κανονικά "φωτιά" στα σχόλια.

Ωστόσο, η Βασιλική Μιλλούση μαζί με τον Μαξίμ φάνηκε πως τα έδωσαν όλα καθώς όπως είδαμε αποθεώθηκε για τα καλά από την επιτροπή, ειδικά από τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπράβο στην πιο σέξι μαμά της ελληνικής τηλεόρασης», με εκείνη να κοκκινίζει ακόμη περισσότερο.

Η αποθέωση της Βασιλικής Μιλλούση στο DWTS

«Γι' αυτό που έγινε με την Βασιλική Μιλλούση έχω να πω...» - Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μιλάει ανοιχτά

H Μαρίνα Λαμπροπούλου αφού έκανε αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ τι είπε) εμφανίστηκε θετική στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην τηλεόραση, αν της γίνει πρόταση η οποία θα την ενδιαφέρει καθώς σχολίασε και το περιστατικό που σημειώθηκε στο show με την Βασιλική Μιλλούση.

«Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική με το DWTS γιατί ένιωθα ότι θα είμαι πάλι σαν δασκάλα», είπε. Σχετικά με το γεγονός ότι κάποιοι τη χαρακτηρίζουν σκληρή και αυστηρή απάντησε:

«Έχει μεγάλη αξία ένας άνθρωπος που νομίζουν ότι είναι σκληρός, να δείξει την άλλη του πλευρά. Οι πιο ευαίσθητοι άνθρωποι δείχνουν ότι είναι σκληροί για να μην τους αγγίξουν διάφορες καταστάσεις».

Για το αν θα την ενδιέφερε να συνεχίσει στην τηλεόραση ανέφερε: «Θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν κυνηγάω προτάσεις ποτέ, προτιμώ να με κυνηγούν αυτές. Δεν χτυπάω ποτέ πόρτες, ξέρουν ότι τελειώνει το DWTS, ξέρουν που θα με βρουν».

«Αναφέρθηκα σε μία κατακόρυφο περιβόητη. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα πάμε με τις συμπάθειές μας. Δεν έχει να κάνει με συμπάθειες, όταν ο καθένας είναι στο είδος του δεν μπαίνουμε στα χωράφια του. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ακούν και άλλοι που είναι με κλειστά αυτιά. Δεν αναφέρομαι στη Βασιλική, γενικά μιλάω. Οι άνθρωποι που ακούν δεν παρεξηγούνται, πάνε μπροστά».