Τα καυτά φιλιά του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού σε βραδινή έξοδο

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα καυτά φιλιά του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού σε βραδινή έξοδο

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε βραδινή τους έξοδο στα μπουζούκια σε ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές.

Το ζευγάρι δηλώνει ερωτευμένο και αυτό δεν κρύβεται, καθώς τα "καυτά φιλιά" τους ήταν πιο καυτά και από την εμφάνιση της Φουρέιρα στο Teatro, όπου και παρευρέθηκαν το μοντέλο και η σύζυγός του. Και οι δύο ήταν ντυμένοι στα μαύρα, αλλά παραμένουν λαμπεροί, ενώ ο Γιώργος Καράβας, πριν λίγο καιρό μάλιστα, είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό με την ημίγυμνη φωτογραφία του.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 και έκτοτε είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα. Το μοντέλο σε προηγούμενες δηλώσεις του είχε αναφερθεί και στην γνωριμία τους λέγοντας: «Αν δεν ήταν η Ραφαέλα δίπλα μου δεν θα μπορούσα να κάνω όλη αυτή την καριέρα.

Με τη Ραφαέλα γνωριστήκαμε τυχαία. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Με έναν διακριτικό τρόπο της έδωσα το τηλέφωνο μου και της ζήτησα να βρεθούμε.

Άργησε να με πάρει τηλέφωνο, περίπου μετά από μια εβδομάδα. Βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο μαγαζί. Δεν της ανέφερα τη δουλειά μου στ εξωτερικό. Μετά από δύο μήνες της συζήτησα να συγκατοικήσουμε και μετά από ένα χρόνο της ζήτησα να παντρευτούμε. Την ήθελα για μητέρα των παιδιών μου».

Τα καυτά φιλιά του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού

Τα καυτά φιλιά του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού

Καράβας και Ψαρρού

«Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε! Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από...»

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη, που παραχώρησε ο Γιώργος Καράβας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2nightShow, εξέφρασε τον ατέλειωτο έρωτα του για τη γυναίκα του Ραφαέλα Ψαρρού!

Το επιτυχημένο μοντέλο διατηρεί μια πολύ όμορφη σχέση με την εξίσου κούκλα γυναίκα του, οι οποίοι και έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια και πραγματοποιούν κάθε τους όνειρο από κοινού.

Τα social media αρκεί κανείς να επισκεφτεί για να δει την ονειρεμένη ζωή, που έχουν φτιάξει, με καθημερινά στιγμιότυπα μιας αληθινής αγάπης! Σίγουρα στην μέχρι τώρα πορεία τους δεν ήταν όλα ρόδινα, ωστόσο τα καλά κρατούν περισσότερο. Στις δηλώσεις του μοντέλου, μετά την εμφάνισή στο late night show, τα λόγια καρδίας για τη Ραφαέλα άγγιξαν πολλούς!

«Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε, περνάμε ωραία, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από 10 χρόνια, την ποθώ ως γυναίκα, περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας».

«Με καλούν για δουλειές στο εξωτερικό αλλά λόγω πατρότητας δεν μπορώ να φεύγω όπως στο παρελθόν. Είναι μία ριζική αλλαγή και δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει στα παιδιά μου».