Πριν την Τάμτα ο Πάρις Κασιδόκωστας ήταν ζευγάρι με ξανθιά παρουσιάστρια - Η σχέση που δεν θυμάται κανείς

Εμείς πάντως την είχαμε ξεχάσει...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πριν την Τάμτα ο Πάρις Κασιδόκωστας ήταν ζευγάρι με ξανθιά παρουσιάστρια - Η σχέση που δεν θυμάται κανείς

Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν και τα έχουν καταφέρει πολύ καλά.

Κατά καιρούς βγαίνουν διάφορες φήμες σχετικά με την σχέση τους, με την πιο πρόσφατη αυτή που τους θέλουν να παντρεύονται, αλλά και πως θα γίνουν γονείς.

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Πάρι Κασιδόκωστα

Πολύ πριν την Τάμτα λοιπόν, αλλά και μετά τη σχέση του με πασίγνωστη επιχειρηματία του Hollywood με πολλά εκατομμύρια, ο Πάρις Κασιδόκωστας ήταν ζευγάρι με την Δούκισσα Νομικού, όμως για λίγο χρονικό διάστημα.

Οι δυο τους είχαν εμφανιστεί στο γάμο του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη στις Σπέτσες και ο Πάρις απαγόρευσε στους παπαράτσι να τους τραβήξουν μαζί. Λίγο καιρό μετά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να επικεντρωθούν στην καριέρα τους.

Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον τόνισαν πως οι δυο τους έχουν παραμείνει δύο πολύ καλοί φίλοι.

Πάρις Κασιδόκωστας Δούκισσα Νομικού σχέση

Σπάνια κοινή εμφάνιση στη Γλυφάδα για Τάμτα και Κασιδόκωστα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Λίγο καιρό μετά την πρώτη κοινή φωτογραφία που ανέβασαν στα social media (δείτε τη εδώ), η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας πραγματοποίησαν μία κοινή εμφάνιση στη Γλυφάδα και ο φακός του Youweekly.gr απέσπασε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια βγαίνουν μαζί, ενώ σχεδόν ποτέ δεν κάνουν δηλώσεις ο ένας για τον άλλον.

Την ίδια στιγμή ωστόσο ζουν τον έρωτά τους και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή που περνάνε μαζί. Γι΄αυτό το λόγο δεν έδωσαν και καμία σημασία στους φωτογράφους που καραδοκούσαν.

Κασιδόκωστας Τάμτα ΓλυφάδαΤάμτα Πάρις Κασιδόκωστας