Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Άνθιμου Ανανιάδη - Το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο της γιαγιάς του

«Ήσουν και θα είσαι η πιο σπουδαία γιαγιά στον κόσμο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Άνθιμου Ανανιάδη - Το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο της γιαγιάς του

Αρκετά δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον Άνθιμο Ανανιάδη καθώς όπως έγινε γνωστό έφυγε από την ζωή η αγαπημένη του γιαγιά. Μάλιστα, η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας 4/4 μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της μητέρας του, Εύης Καραγιάννη η οποία έγραψε χαρακτηριστικά «Αιωνία σου η μνήμη μανούλα μου, σε ευχαριστώ, σ’ αγαπώ μαμά μου»

Έτσι, ο Άνθιμος Ανανιάδης θέλησε να αποχαιρετήσει επίσης την γιαγιά του με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Αιωνία σου η μνήμη λατρεμένη μου γιαγιά. Ήσουν και θα είσαι η πιο σπουδαία γιαγιά στον κόσμο. Σ’ αγαπώ».

Η ανάρτηση του Άνθιμου Ανανιάδη

Ανάρτηση Άνθιμου Ανανιάδη

Δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους μετά την επανασύνδεση - Η νέα φωτογραφία Άνθιμου Ανανιάδη και Ιρένε Τρόστ

Μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους αποφάσισαν να δώσουν ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Ιρένε Τροστ, με το ζευγάρι να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 15/2 σε κέντρο αισθητικής στην Γλυφάδα, με την Ιρένε να γνωστοποιεί την έξοδό τους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του.

«Με τον Άνθιμο είπαμε να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μας σαν τον Ben Affleck και την Jennifer Lopez. Ο άντρας διεκδικεί πάντα. Σαν άνθρωποι ταιριάζουμε πάρα πολύ γιατί έχουμε πολλά κοινά στοιχεία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν λίγο καιρό η Ιρένε Τροστ.

Η κοινή φωτογραφία Ανανιάδη - Τροστ

Άνθιμος Ανανιάδης - Ιρένε Τρόστ φωτογραφία