«Το GNTM μου άνοιξε πόρτες αλλά...»: Κόλαφος η Μαρία Μιχαλοπούλου

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας εξηγεί γιατί δεν μπορεί να εργαστεί ως μοντέλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το GNTM μου άνοιξε πόρτες αλλά...»: Κόλαφος η Μαρία Μιχαλοπούλου

Την Μαρία Μιχαλοπούλου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, (Δείτε εδώ το teaser του νέου κύκλου) που είχε το παρατσούκλι η «Άγρότισσα», ενώ έγινε ευρέως γνωστή για την ασθένεια που έχει και το πόσο πολύ πάλεψε με τα χειρουργεία. Το πρωί της Τετάρτης 6/4 η μίλησε στην κάμερα του Happy Day.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μιχαλοπούλου

Το μοντέλο μίλησε μεταξύ άλλων, στη Χριστιάνα Κοχλατζή για τη συμμετοχή της στο «GNTM», τις πόρτες που άνοιξε αλλά και… έκλεισε, ενώ αποκαλύπτει το επάγγελμα που ασκεί την παρούσα περίοδο.

«Επειδή συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου και επειδή δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και να ασκώ πίεση, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Επειδή ήμουν όμως αρκετούς μήνες χωρίς δουλειά, τρελάθηκα μέσα στο σπίτι και έπιασε δουλειά σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να μαζέψω τα ένσημα», είπα αρχικά η πρώην παίκτρια του GNTM.

Και συνέχισε: «Το GNTM μου άνοιξε πόρτες στον χρηματικό τομέα, όμως έχει κλείσει και πόρτες. Καλό μου έκανε το GNTM γιατί καταρχάς πήρα εμπειρία. Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει το μαγιό τους, δεν θα διαλέξει εμένα γιατί ο κόσμος αυτόματα, μπορεί να δει εμένα και όχι το μαγιό. Αυτό δεν το λέω με καμία έπαρση είναι γεγονός».

Όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αιμμαγγείωμα, η Μαρία Μιχαλοπούλου δήλωσε: «Η ζωή μου θα αλλάξει αρκετά μόλις κάνω το χειρουργείο στο χέρι μου, αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος ούτε οι δικοί μου άνθρωποι. Εγώ μπορεί να χτένιζα τα μαλλιά και αυτό μπορεί να πρηζόταν. Φοβάμαι ότι αν πέσω και το χτυπήσω, θα πεθάνω. Μικρή πάθαινα κρίσεις πανικού και λιποθυμούσα από το φόβο μου στην ιδέα ότι θα το χτυπήσω…»

Σοκάρουν οι εικόνες - Τα αποτελέσματα από τις θεραπείες στο αιμαγγείωμα του χεριού της

Ένα αιμαγγείωμα στο χέρι της αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία προκειμένου να το διορθώσει, ένα ξεκινήσει κάποιες επεμβάσεις πριν από λίγο καιρό.

Η πρώην παίκτρια του GNTM και της Φάρμας είχε αποκαλύψει πως δεν μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα όπως για παράδειγμα να σηκώνει βάρη ή να εκτίθεται στον ήλιο για πολλή ώρα.

Για αυτό λοιπόν και αποφάσισε να ξεκινήσει μερικές θεραπείες, από τις οποίες τα αποτελέσματα είναι πια εμφανή. Η Μαρία λοιπόν μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να δείξει πως φαίνεται πλέον το αιμαγγείωμα στο χέρι της.

«Πολύχρωμη και σχεδόν υγιής» έγραψε μάλιστα η Μαρία Μιχαλοπούλου σε ένα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε.

undefined

undefined