Θεοφάνους για τον πόλεμο στην Κύπρο: «Μου έχει μείνει αυτό από τους βομβαρδισμούς, δεν μπορώ καθόλου»

«Νιώθω πολύ περίεργα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θεοφάνους για τον πόλεμο στην Κύπρο: «Μου έχει μείνει αυτό από τους βομβαρδισμούς, δεν μπορώ καθόλου»

Το βράδυ της Παρασκευής 8/4 ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε για τα ψυχολογικά τραύματα από τον πόλεμο ενώ αποκάλυψε πως ο πατέρας του δεν δέχθηκε ποτέ την ενασχόληση του με την μουσική.

«Τα παιδιά μου πηγαίνουν συνέχεια στην Κύπρο και έχουν επαφή. Χαίρονται πολύ που έχουν και τις δυο υπηκοότητες. Στα Κατεχόμενα δεν τα πήγα βέβαια γιατί αρνούμαι. Πήγαμε μέχρι τα ψευτοσύνορα και τα έφερα πίσω, αρνούμαι να τα πάω.

Μου έχει μείνει πάρα πολύ μέσα μου ο πόλεμος, παρότι ήμουν στη νότια πλευρά όταν έγινε ο πόλεμος. Ίσως επειδή εγκλωβίστηκε η αδελφή μου στην άλλη πλευρά τις μέρες του πολέμου και έπρεπε να πάμε να την φέρουμε. Θυμάμαι πως μπήκα στο αυτοκίνητο με τον μπαμπά μου να πάμε και ήταν περίεργο το συναίσθημα.

Δεν σου κρύβω ότι ακόμα, εάν οδηγώ και έχει καταιγίδα με μπουμπουνητά, αφήνω το τιμόνι και πιάνω τα αυτιά μου. Μου έχει μείνει αυτό από τους βομβαρδισμούς, δεν μπορώ καθόλου και δεν μου αρέσει καθόλου. Νιώθω πολύ περίεργα. Δεν μου έφυγε ποτέ ο πόλεμος. Ήμουν και στην ηλικία των έξι χρονών που τα θυμάσαι όλα πια»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους

«Όταν χώρισα με την Ευρυδίκη...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους

Στη Ζωη Κρονάκη και στην εκπομπή «Μαμά-δες» αποφάσισε να δώσει συνέντευξη ο Γιώργος Θεοφάνους για τις πτυχές της ζωής του που μας είναι παντελώς άγνωστες. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην επιθυμία που είχε από μικρός να κάνει πολλά παιδιά, ενώ μίλησε και για την σχέση του με την Μαρινέλλα.

Σπάνια ο μουσικοσυνθέτης μιλά για την τόσο προσωπική του ζωή, ωστόσο στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε ποτέ μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο. (Δείτε τη συνέντευξη εδώ)

«Εγώ πάντα ήθελα να κάνω 4 παιδιά. Πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν σου κρύβω ότι μετά το διαζύγιό μου με την Ευρυδίκη, που έχουμε ένα γιο, που είναι 25 τώρα, το άγχος μου ήταν αυτό, ποια θα βρω που κάνουμε τρία παιδιά μαζί και να είναι της ζωής μου το άλλο μισό.

Και βρήκα μια Θεσσαλονικιά. Η Βίλλυ είχε πολλά προβλήματα και της είχαν πει ότι δεν θα κάνει παιδιά. Τελικά έκανε τρία», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Όσον αφορά τη Μαρινέλλα ο μουσικοσυνθέτες ανέφερε: «Τη Μαρινέλλα την έχω αποθηκευμένη στο κινητό μου στο Μ, από το μαμά. Εγώ και η Βίλλυ την έχουμε σαν μαμά».