«Δεν θα είμαστε μαζί...» - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό και το μουσικό μέλλον της Δέσποινας Βανδή

Σταματούν τις κοινές εμφανίσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θα είμαστε μαζί...» - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό και το μουσικό μέλλον της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή εντοπίστηκε στα παρασκήνια της νέας εκπομπή της, Chart Show, λίγες μέρες μετά την συγκινητική στιγμή της με την Σοφία Βόσσου, και μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον στο κανάλι, αλλά και στις μουσικές σκηνές.

Η τραγουδίστρια αφού δοκιμάστηκε ως κριτής στην επιτροπή που δημιούργησε ο Νίκος Κοκλώνης και όλη η ομάδα της εκπομπής J2US, δήλωσε την επιθυμία της να βρίσκεται ξανά εκεί και μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους της. Από την άλλη πλευρά, κατά την αναφορά της για τις κοινές της εμφανίσεις με την Άννα Βίσση, σημείωσε πως αυτές δεν θα συνεχιστούν, καθώς η ίδια θέλει να παραμείνει σταθερή στην πόλη μας.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για το τηλεοπτικό και το μουσικό της μέλλον

«Μακάρι να είμαστε οι ίδιοι στον νέο κύκλο του J2US. Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα και ούτε το ξέρω γιατί πρόκειται να συμβεί και αρκετούς μήνες αργότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε: «Θέλω να βρίσκομαι στην Αθήνα. Δεν θα είμαστε μαζί με την Άννα αυτόν τον χειμώνα».

Οργίασε το Twitter με τα push ups της - Χαμός on air

Πανικό προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου 3/4 η παρουσιάστρια του Chart Show Δέσποινα Βανδή, και έβαλε φωτιά στους χρήστες του Twitter. Το αποψινό Chart Show μας ταξίδεψε στη δεκαετία των 80’s και δημιούργησε πληθώρα συναισθημάτων μιας και συγκινηθήκαμε, χορέψαμε αλλά κάναμε και push ups!

Η Δέσποινα Βανδή σήκωσε από το κοινό τον Μπάμπη, ο οποίος είναι στρατιωτικός και τον έβαλε να κάνει push ups. Όση ώρα Μπίγαλης και Πωλίνα τραγουδούσαν όμως μερικά push ups αποφάσισε να κάνει και η Δέσποινα Βανδή με το κοινό να παραληρεί μαζί της.