«Ο κόσμος αλλάζει μόνο όταν δεν...» - Το σχόλιο της Ζέτα Δούκα για την απόφαση του ΣΕΗ

«Το κακό μένει μόνο του στο τέλος»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ο κόσμος αλλάζει μόνο όταν δεν...» - Το σχόλιο της Ζέτα Δούκα για την απόφαση του ΣΕΗ

To Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών όπως είναι γνωστό συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε την οριστική διαγραφή των ηθοποιών που απασχόλησαν με τα περιστατικά που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, Φιλιππίδη, Κιμούλη και Χαϊκάλη. Η Δώρα Χρυσικού μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ανακοίνωσε την απόφαση του ΣΕΗ και η Ζέτα Δούκα θέλησε να κάνει και εκείνη το σχόλιο της.

Το σχόλιο της Ζέτα Δούκα για τις διαγραφές του ΣΕΗ

Η Ζέτα Δούκα που είχε μιλήσει πέρυσι για τη λεκτική κακοποίηση που έχει δεχθεί στο παρελθόν από τον Γιώργο Κιμούλη, έγραψε στο Instagram της:

«Ο κόσμος δεν αλλάζει με τα λόγια. Δεν αλλάζει με την ουδέτερη παρακολούθηση της όποιας δράσης. Ο κόσμος αλλάζει μόνο όταν δεν φοβάσαι να πράττεις και να υποστηρίζεις την αλήθεια. Από λόγια έχουμε χορτάσει, στις πράξεις υστερούμε. Το καλό συσπειρώνει. Το κακό μένει μόνο του στο τέλος».

Η Ζέτα Δούκα για τις διαγραφές από το ΣΕΗ
Το σχόλιο της Ζέτα Δούκα για τις διαγραφές από το ΣΕΗ

Ένας χρόνος από την καταγγελία της για τον Κιμούλη - «Ακόμα θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε»

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, η Ζέτα Δούκα είχε μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για την ψυχολογική και λεκτική βία που βίωσε από τον Γιώργο Κιμούλη, μια καταγγελία που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Η ηθοποιός λοιπόν με αφορμή το γεγονός αυτό, προχώρησε σε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μοιράζοντας όλες τις σκέψεις της.

«Ακόμα θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε. μου στέγνωνε το στόμα, με έκανε να τρέμω, αλλά ταυτόχρονα μου έδινε δύναμη. Περνούσαν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου αλλά επικεντρωνόμουν στην εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου λίγες ημέρες πριν και έπαιρνα θάρρος.

Όταν τελείωσε η συνέντευξη είχα μουδιάσει, δεν το πίστευα ότι το έκανα αυτό. Άκουγα τις φωνές γύρω μου σαν να είμαι σε γυάλα. Προσευχόμουν ο κόσμος να καταλάβει και να αλλάξει. Όπως τελικά έγινε. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. Η κοινωνία δεν φοβάται να μιλήσει πια.

Τα θύματα βίας ισχυροποιούνται και οι εγκληματίες έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη. Έχουν πολλά να γίνουν ακόμη, σε όλα τα επίπεδα, αλλά η αρχή συνέβη και είναι τόσο σαρωτική που δεν θα αφήσει τίποτα ατιμώρητο το πέρασμά της», έγραψε η Ζέτα Δούκα που πρόσφατα μοιράστηκε και μια αποκάλυψη για την νευρική ανορεξία που είχε αντιμετωπίσει.

Η ανάρτηση της Δούκα για τον Κιμούλη