Η σπαρακτική ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού τρεις μήνες μετά τον χαμό του αδερφού της

Της λείπει πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η σπαρακτική ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού τρεις μήνες μετά τον χαμό του αδερφού της

Τρεις μήνες πριν, στις 13 Ιανουαρίου 2022, μία άσχημη ημέρα ξημέρωσε για την Κατερίνα Μονογυιού. Μόλις είχε γίνει γνωστό πως ο αδερφός της, Τζώρτζης Μονογυιός, είχε βρεθεί νεκρός, ύστερα από τροχαίο ατύχημα με το καινούριο του αμάξι, για το οποίο ξόδεψε μία ολόκληρη περιουσία.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού για τον χαμό του αδερφού της

Έτσι, την Τετάρτη 13/4 η ίδια θέλησε να αναφερθεί στο γεγονός αυτό και να μην αφήσει την ανάμνησή του να χαθεί, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του, στην οποία ο ίδιος ταΐζει τα παιδιά του, και μίλησε για το πόσο της λείπει ήδη.

«Τρεις μήνες μακριά μας. Να είσαι καλά αδελφέ μου!!! Μας λείπεις», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ανατριχιάζει η κατάθεση φίλου του Μονογυιού για το θανατηφόρο τροχαίο - «Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε...»

Το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς στενοί φίλοι αλλά και συγγενείς είναι συντετριμμένοι με τα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στα Πηγαδάκια της Βούλας. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε το πως η αδερφή του έμαθε για το τροχαίο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο φίλος του άτυχου επιχειρηματία από τη Μύκονο όπου που βρισκόταν πίσω από το μοιραίο αυτοκίνητό του κατέθεσε χαρακτηριστικά:

«Περί ώρα 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα.

Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα».