«Δείχνει τι καθρεφτίζεις» - Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δείχνει τι καθρεφτίζεις» - Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Στο Πρωινό, την Πέμπτη 14/4, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει μεταξύ του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, η Φαίη Σκορδά θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη για όσα είχε δηλώσει ο ηθοποιός λίγο καιρό πριν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για το κίνημα MeToo.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε, καθώς θεωρεί ότι τέτοιες απόψεις θα πρέπει να εκφράζονται με πολύ προσοχή και πως πρέπει να είναι κανείς με το θύμα και όχι με τον θύτη. Στη συνέχεια, αναρωτήθηκε φανερά ενοχλημένη πώς γίνεται ένας άντρας να έχει άποψη για το τι πειράζει και τι όχι μία γυναίκα.

Η οργή της Φαίης Σκορδά για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Τον εκτιμώ και τον σέβομαι, και έχω πάει άπειρες φορές στην εκπομπή του όταν ήμουν στα νιάτα μου, τον έχω δει και στο θέατρο, δεν μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης δημοσίως αυτών των θεμάτων. Είναι η άποψή του, μπορώ να διαφωνώ; Δεν είπα να μην τα λέει ο καθένας, γιατί ο τρόπος που μιλάς για συγκεκριμένα θέματα, οι λέξεις και η ημέρα που επιλέξεις να μιλήσεις, δείχνει τι καθρεφτίζεις. Είσαι με το θύμα;», είπε με έντονο ύφος.

Αφού, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε με τον δικό του τρόπο όσα ειπώθηκαν, η Φαίη πήρε ξανά τον λόγο και εκφράστηκε με θυμό: «Γιατί κάποιος να έχει την ανάγκη δημόσια να πει ότι “εντάξει, δεν έκανε και τίποτα”. Γιατί έχεις την ανάγκη να πεις δημόσια ότι αυτό δεν είναι τίποτα και υπάρχει ένα μέτρο για το τι ενοχλεί ή δεν ενοχλεί μία γυναίκα. Εμένα αυτή είναι η απορία μου. Γιατί κάποιος να έχει την ανάγκη να μετρήσει τι θα ενοχλήσει μία γυναίκα και τι όχι».

Πρωτοφανές ξέσπασμα από τη Φαίη Σκορδά για την τραγωδία στην Πάτρα

Τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης (14/4) στην εκπομπή Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά να ξεσπά για ακόμη μία φορά κατά των δύο γονιών, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Αφορμή στάθηκαν κάποιες φωτογραφίες, στην οποίες απεικονίζονταν οι γονείς, να παραλαμβάνουν ένα μήνα μετά τον θάνατο της μικρής Μαλένας, τιμητική πλακέτα για τον θάνατο του παιδιού τους, ενώ λίγο πριν η εκπομπή έβγαλε στη δημοσιότητα ένα αποκαλυπτικό ηχητικό της αδερφής της Ρούλας.

«Μα γίνανε σταρ επειδή πέθανε το παιδί; Τι λέτε; Τι λέτε; Είναι ωραία εικόνα αυτή για ένα παιδί που «φεύγει» 30 μέρες μετά να δώσεις τιμητική πλακέτα; Για ποιο λόγο; Αν θέλεις κάνεις έναν έρανο. Να κάνεις μια εκδήλωση για ένα κοριτσάκι που «έφυγε» και να δώσεις τιμητική πλακέτα στη μαμά 30 μέρες μετά; Εγώ τρελαίνομαι! Βλέπω αυτές τις φωτογραφίες και τρελαίνομαι!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Οι παρουσιαστές ξέσπασαν ξανά πριν λίγες μέρες για την υπόθεση

Το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» έγινε ο κακός χαμός καθώς η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασαν φανερά on air με αφορμή τις νέες δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την τραγωδία στην Πάρα καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέα αφού κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε: «Αυτή η γυναίκα όσο μιλά, εκτίθεται… Δηλαδή χάνεις τα παιδιά και δεν χάνεις κιλά; Βλέπουμε αυτή τη γυναίκα που έχασε τα παιδιά της και έλεγε «πρέπει να συνεχίσουμε»… Επειδή είναι στη φυλακή, θυμήθηκε τις λαμπάδες και... δεν κατεβαίνει τίποτα;». Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Ένας άνθρωπος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε το ένα του παιδί και εξετάζεται κατά πόσο έχει δολοφονήσει και τα άλλα δύο γιατί περί αυτού πρόκειται… και βγαίνει και λέει "Μου λείπουν τα παιδιά μου", τα παιδιά που η ίδια κατηγορείται και έχει σκοτώσει το ένα και πιθανόν θα κατηγορηθεί ότι έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο… και βγαίνει και λέει ότι ποτέ δεν έχει μείνει τόσο καιρό μακριά από τα παιδιά μου και εγώ ρωτώ τόσο καιρό που τα παιδιά είχαν πεθάνει και θεωρούσε ότι είναι κοντά τους γιατί την ενδιέφερε… το lifestyle; Τους ενδιέφερε το lifestyle...».