Alec Baldwin: Τι απαντά σε όσους ρωτούν γιατί συνεχίζει και κάνει παιδιά

Για όγδοη φορά πατέρας ο ηθοποιός

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Alec Baldwin: Τι απαντά σε όσους ρωτούν γιατί συνεχίζει και κάνει παιδιά

Πρόσφατα η Hilaria Baldwin ανακοίνωσε μια χαρμόσυνη είδηση στο Instagram καθώς όπως ανέφερε, ανακάλυψαν με το σύζυγό της και ηθοποιό Alec Baldwin, ότι θα γίνουν για έβδομη φορά γονείς μαζί. Το ζευγάρι έχει ήδη έξι παιδιά, ενώ ο Alec Baldwin έχει και μία κόρη με την πρώην σύζυγό του Kim Basinger, την 26χρονη Ireland.

Λίγους μήνες μετά το συμβάν με το θάνατο συνεργάτιδας του στα γυρίσματα της ταινίας του, η ζωή φαίνεται πως του χαμογελά ξανά με τον ερχομό του μωρού.

Τι απαντά ο Alec Baldwin σε όσους απορούν γιατί κάνει ακόμα παιδιά

Ο ηθοποιός σε μια νέα ανάρτησή του στο Instagram, με ένα βίντεο της μικρότερης κόρης του, Maria Lucia, εξηγεί γιατί συνεχίζει να κάνει παιδιά. «Ο κόσμος ρωτάει γιατί. Να γιατί. Το να είσαι γονιός είναι το υπέρτατο ταξίδι».

«Ράγισε» καρδιές το μήνυμα του συζύγου της Χαλίνα Χάτσινς

Σοκαρισμένος παρακολουθεί όλος ο κόσμος τις εξελίξεις στο τραγικό φονικό που σημειώθηκε κατά λάθος στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν, όταν ο ηθοποιός χωρίς να το γνωρίζει χτύπησε με το όπλο του τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς.

Ο θάνατός της σόκαρε τον ηθοποιό, ο οποίος δεν μπορούσε να καταλάβει ποιος και γιατί του έδωσε γεμάτο όπλο. O σύζυγός της, από τη μεριά του, συγκλονισμένος από τον αιφνίδιο θάνατό της, θέλησε να την αποχαιρετήσει με μία ακόμα ανάρτηση.

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να μιλήσω για αυτή την κατάσταση. Δεν θα μπορέσω να σχολιάσω το τι περνάμε αυτή την στιγμή. Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλοι ήταν τόσο υποστηρικτικοί. Νομίζω ότι θα χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο για να μπορέσουμε να περιγράψουμε την ζωή της με τρόπο που θα είναι πιο εύκολος για εμάς», είχε πει ο ίδιος τη μέρα του φονικού σε συνέντευξή του.

«Μας λείπεις Χαλίνα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του φανερά συντετριμμένος από το χαμό της.