Πριν παντρευτεί την Τσολάκη ήταν με πασίγνωστο μοντέλο - Η πρώην σύντροφος του Παύλου Πετρουλάκη

Η σχέση που λίγοι θυμούνται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πριν παντρευτεί την Τσολάκη ήταν με πασίγνωστο μοντέλο - Η πρώην σύντροφος του Παύλου Πετρουλάκη

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης είναι ένα ζευγάρι που έχει προτιμήσει από την αρχή της σχέσης τους να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν και τα έχουν καταφέρει - δείτε εδώ που βρέθηκαν πρόσφατα.

Ο γάμος τους τελέστηκε το 2017 στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο Island Residence. Κουμπάροι τους ήταν η Χρύσα Καλπάκη και o Ιωσήφ Μαρινάκης, με τους οποίους διατηρούν φιλική σχέση εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και η κολλητή φίλη της παρουσιάστριας, Μαρία Τσακίρη.

Για την πρώτη τους γνωριμία η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως την πρώτη φορά που τον είδε, το πρόσωπό της ήταν πολύ πρησμένο, καθώς προηγουμένως είχε επισκεφτεί τον οδοντίατρο και είχε κάνει απονεύρωση.

Τσολάκη Πετρουλάκης γάμος

«Τον ήξερα μακρινά. Από παρέες. Και εκείνος με ήξερε. Ασχολείται με τεχνολογία. Και όταν χρειάστηκε να βρεθούμε, να μου φέρει κάτι να το αγοράσω… Είχα πάει στον οδοντίατρο και ήμουν πρησμένη, χάλια. Με γνώρισε χάλια. Ήταν η μόνη φορά που δεν είχα βγει στο Happy Day. Πήγα να πάρω αυτό που ήθελα. Με είδε. Δε μου είπε τίποτα. Του είπα, πονάει το δόντι μου. Μετά εκείνος έμαθε μερικά πράγματα για μένα. Και μετά εξελίχτηκαν τα πράγματα έτσι, ωραία. Μηνυματάκια κλπ»

Ωστόσο πριν ερωτευτεί την Ελένη Τσολάκη και γίνει η γυναίκα της ζωής του που θα περνούσε την υπόλοιπη ζωή μαζί της, είχε απασχολήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τη σχέση που διατηρούσε με γνωστό μοντέλο.

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Παύλου Πετρουλάκη

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας είχε σχέση με την Νεσχάν Μουλαζίν, η οποία το τελευταίο καιρό διατηρεί σχέση με άλλον επιχειρηματία και σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ποια είναι η Νεσχάν Μουλαζίν

Η Νεσχάν σε ηλικία 16 ετών μαγεύει τους κριτές και το πλήθος και κατακτά τον τίτλο της Μις Τουρκία. Ακόμη και ο μπαμπάς της που δεν ήθελε να ασχοληθεί με αυτό τον κλάδο συγκινείται. Κανείς δεν θα έβαζε πλέον εμπόδια στα όνειρά της. «Από την επόμενη κιόλας μέρα το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων στην Κωνσταντινούπολη με προσέγγισε και η υπεύθυνη ταξίδεψε ως τη Σμύρνη προκειμένου να πείσει τον πατέρα μου να μου το επιτρέψει. Δεν ήταν εύκολο, αλλά τελικά έγινε».

Η πρώτη της επίδειξη σε ηλικία 18 ετών είναι με μαγιό και στη συνέχεια κατακτά τις πασαρέλες. Κάποια στιγμή θα την προσεγγίσει το μεγάλο πρακτορείο Elite Models της Νέας Υόρκης και θα της στείλει πρόσκληση προκειμένου να τη δει.

Στη συνέχεια θα πάρει μέρος στην επίδειξη μόδας που θα διοργανώσουν από κοινού οι σχεδιαστές Τζεμίλ Ιπεκτσί και Μιχάλης Ασλάνης με 10 Ελληνίδες και 10 Τουρκάλες με στόχο την προώθηση της ελληνοτουρκικής φιλίας. Και αυτό είναι μόνο η αρχή του ελληνικού παραμυθιού για το μοντέλο. Αν και το βράδυ της επίδειξης θα γίνουν βίαια επεισόδια έξω από το ξενοδοχείο όπου έγινε το σόου, η Νεσχάν δεν θα τρομάξει. Θα φύγει αμέσως για την Τουρκία, αλλά λίγους μήνες μετά θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα κάνει το πρώτο της εξώφυλλο στο περιοδικό «Out of Limits»

Στην Ελλάδα ο Μιχάλης Ασλάνης την κάνει πνευματικό παιδί του και τη βοηθάει πολύ. Εκείνη θα νιώσει ασφάλεια και θα κάνει πασαρέλες δίπλα στους μεγαλύτερους Ελληνες σχεδιαστές και τα πιο σπουδαία μοντέλα. Το 2015, ύστερα από έναν σημαντικό χωρισμό, αποφάσει να επιστρέψει στην Τουρκία. Δεν τα κατάφερε. Δεν μπορούσε να ζήσει εκεί μακριά από τους φίλους της, μακριά από τη ζωή που είχε χτίσει. Γι’ αυτό επέστρεψε στην Ελλάδα, για να συνεχίσει με μια νέα καριέρα μακριά από τις πασαρέλες

Πληροφορίες του neoskosmos.gr