Survivor 5: Έσκασε πριν από λίγο - Η Αντωνά ετοιμάζει βαλίτσες για Δομίνικο και το ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής

Η αφοπλιστική απάντηση στον Εμμανουήλ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Έσκασε πριν από λίγο - Η Αντωνά ετοιμάζει βαλίτσες για Δομίνικο και το ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί ένας σάλος με τα όσα δηλώνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στις προσωπικές του συνεντεύξεις στο Survivor 5. Ο παίκτης εξακολουθεί και υποστηρίζει πως κάτι τρέχει μεταξύ Σοΐλεδη και Αβραμάκη και πως μόνο αν μπει η Αντωνά στο παιχνίδι θα ''φτιάξει'' η κατάσταση.

Η σύντροφος του παρουσιαστή έδωσε τη δική της απάντηση την Τετάρτη 20/4 μέσα από το Ποιος είναι πρωινιάτικα και μάλιστα αποκάλυψε πως θα τα πουν όλα από κοντά, μιας και ετοιμάζει βαλίτσες για το έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων.

Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

«Θα ετοιμάσω βαλίτσες εγώ για έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων. Είναι θέμα χρόνου να παραβρεθώ. Όταν γίνει αυτό εγώ θα βάλω καφέ και θα του τα πω. Αυτό δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εγώ λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι και που προβάλλονται και μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες υπόνοιες και θίγουν.

Εγώ έχω δουλέψει στα media και μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν είχε να κάνει με τον χώρο των media δε ξέρω τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί… Δηλαδή έχω μπει σε μια διαδικασία να βάλλομαι από μια κατάσταση, αλλά να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάσει».

Την πέταξε την σπόντα της - Η Μαρία Αντωνά ξεφτίλισε δημόσια την Σοφιάνα

Ο κακός χαμός επικρατεί τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και στην Ελλάδα με τα όσα έχουν ειπωθεί κι έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα στο Survivor 5.

Οι σπόντες πολλών συμμετεχόντων πως ο Άρης Σοϊλέδης - που ετοιμάζεται να παντρευτεί όταν επιστρέψει στην Αθήνα - έχει έρθει κοντά με την Σοφιάνα Αβραμάκη έχουν προκαλέσει σούσουρο στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αλλά και στις πρωινές εκπομπές.

Η Μαρία Αντωνά, σύντροφος και νυν σύζυγος του Άρη, είχε πει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τη Δευτέρα (18/4) πως δεν θα μπει στη διαδικασία να απαντήσει σε τέτοια λόγια και πως δεν θα κάνει ριάλιτι, κάτι όμως που έκανε στα social media, ενώ από την άλλη προκαλεί ερωτήματα αυτά που γράφει για τη Σοφιάννα μαζί με τον φίλο του ποδοσφαιριστή που... για να τα λέμε κιόλα, τα λες και προσβλητικά αλλά.. ο Θεός και η ψύχη σου τι έχει μάθει.