Θρήνος το Πάσχα για τις κυρίες της showbiz - Οι απώλειες που τους στοίχισαν πολύ

Θα είναι διαφορετικές οι φετινές γιορτές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θρήνος το Πάσχα για τις κυρίες της showbiz - Οι απώλειες που τους στοίχισαν πολύ

Μπορεί να βρισκόμαστε σε άκρως γιορτινές ημέρες με το Πάσχα να πλησιάζει και όπως είθισται οι περισσότεροι περιμένουν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό δε σημαίνει πως οι απώλειες κάποιων ανθρώπων θα τους φανούν αναίμακτες.

Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι κυρίες της showbiz, οι οποίες τον τελευταίο χρόνο έχασαν κάποιο πολύ στενό τους πρόσωπο ή σημαντικό κομμάτι της ζωής τους. Η πιο πρόσφατη απώλεια είναι αυτή της Ιωάννας Τούνη, που έχασε τη μητέρα της από καρκίνο. Η Κατερίνα Καραβάτου επίσης, απουσίασε κάποιες ημέρες από την εκπομπή της, όταν η απώλεια της μητέρας της ήρθε για να την τσακίσει.

Μεταξύ των πολλών, η Αγγελική Ηλιάδη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του θανάτου του πατέρα της, όσο βρισκόταν στο reality Φάρμα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει επί τούτου. Με τη σειρά της και η Σίσσυ Χρηστίδου θα γιορτάσει πολύ διαφορετικά φέτος, αφού η μητέρα της έφυγε μετά από μεγάλη μάχη και αυτό είναι κάτι που προκαλεί συνεχή ξεσπάσματα στην παρουσιάστρια.

Τελευταία στη σειρά έρχεται η Αντελίνα Βαρθακούρη με την οικογένεια της, που μπορεί να μην έχασαν δικό τους άνθρωπο αλλά το σκυλάκι τους και αυτό είναι κάτι, που τους πόνεσε πολύ μιας και τα χρόνια που είχαν μοιραστεί ήταν πολλά και σημαντικά.

Το δύσκολο Πάσχα των επωνύμων - Οι απώλειες που τους στοίχισαν

Δύσκολο Πάσχα για τις διάσημες

Η τραγική είδηση θανάτου της μητέρας της Ιωάννας Τούνη

Τον απόλυτο θρήνο περνάει η Ιωάννα Τούνη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Την είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα 19/4 το πρωί μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, η μητέρα της Τάνια Τούνη, η οποία έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο πέθανε τα ξημερώματα και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται στο πλευρό της.

«Να πούμε μέσα από την εκπομπή τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη μετά από μάχη μηνών που έδινε με τον καρκίνο. Στις 4 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή.

Η Ιωάννα ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στη ζωή, ήταν μαζί της συνέχεια. Ήταν και από τους λόγους που είχε αποχωρήσει από το J2US που δεν ήθελε να πει. Η γυναίκα δεν τα κατάφερε, κατέληξε. Μας πήρε ο Δημήτρης το πρωί, μας είπε ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται…

Δύναμη και κουράγιο γιατί αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές και αν δεν κάνω λάθος η γυναίκα ήταν και αρκετά μικρή σε ηλικία και αυτό είναι το θλιβερό. Συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει πως η μαμά της εισήχθη στο νοσοκομείο από την Δευτέρα 18/4 με φωτογραφίες που είχε τραβήξει μέσα από το δωμάτιο που νοσηλευόταν.

Η κυρία Τάνια πάλευε με τον καρκίνο εδώ και πολλά χρόνια, με την Ιωάννα να μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας όπου συζούσε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Θεσσαλονίκη όπου έμεινε μόνιμα η μαμά της.