«Έχω συγκινηθεί δύο φορές πάνω στη σκηνή όταν...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Πλούταρχου

Τι δήλωσε στην κάμερα του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω συγκινηθεί δύο φορές πάνω στη σκηνή όταν...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Πλούταρχου

Η κάμερα του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» τρύπωσε στα backstage των γυρισμάτων για την εορταστική, Αναστάσιμη εκπομπή του «Ένα τραγούδι ακόμα» και συνάντησε τον Γιώργο Θεοφάνους και τον καλεσμένο του Γιάννη Πλούταρχο, οι οποίοι μίλησαν για τα επαγγελματικά τους σχέδια.

Ο Γιάννης Πλούταρχος στον αέρα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

«Καλό παιδί όνομα και πράγμα» ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους, χαριτολογώντας για τον τραγουδιστή.

Έπειτα ο Γιάννης Πλούταρχος αποκάλυψε πως θα κάνει περιοδεία στην Αμερική και τον Καναδά το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ σχολίασε και τις εμφανίσεις της κόρης του, στο πλάι του. «Η Κατερινούλα μου είναι πολύ γλυκιά χροιά. Το κάνει ερασιτεχνικά και μου αρέσει που το αντιμετωπίζει έτσι».

Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε τις δύο φορές που συγκινήθηκε επί σκηνής, κάτι που που προσπαθεί να αποφεύγει. «Είναι δύσκολο για έναν επαγγελματία να υπάρχει συναισθηματική φόρτιση. Μία φορά είναι όταν άκουσε την “Πανσέληνο” από τη Χαρούλα Αλεξίου. Σπας μέσα σου. Μια άλλη φορά είναι όταν είπα τον “Μπαρμπαγιάννη” του Καζαντζίδη» ανέφερε.

Αγνώριστες οι κόρες του Γιάννη Πλούταρχου - Μεγάλωσαν και έγιναν κουκλάρες

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του στον χώρο του τραγουδιού, ωστόσο η αλήθεια είναι πως και οι κόρες του αγαπημένου τραγουδιστή έχουν μεγαλώσει και έχουν γίνει σωστές κούκλες.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφόρησε ένα κομμάτι με την κόρη του, Κατερίνα, η οποία έχει πάρει επίσης το ταλέντο του στη μουσική.

Πρόσφατα μάλιστα, είδαμε να δημοσιεύεται στα social media με την 23χρονη Κατερίνα και τις δύο μικρότερες αδερφές της, Ελεονώρα και Παναγιώτα. Και οι τρεις μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και είναι απλά κούκλες!

Γιάννης Πλούταρχος κόρες