Πρίγκιπας Χάρι: Η άβολη ερώτηση της παρουσιάστριας του NBC για τον αδερφό του - Πως απάντησε και την απέφυγε

Η σχέση τους περνάει κρίση εδώ και χρόνια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πρίγκιπας Χάρι: Η άβολη ερώτηση της παρουσιάστριας του NBC για τον αδερφό του - Πως απάντησε και την απέφυγε

Οι δύο πρίγκιπας William και Harry, παιδιά του Κάρολου και της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana βιώνουν τα τελευταία χρόνια την πιο βαθιά κρίση στη σχέση τους καθώς διάφορα συμβάντα στο παλάτι τους έφεραν απέναντι τον έναν στον άλλο.

Τι τελευταίες μέρες, λόγο του Invictus Games ο 37χρονος πρίγκιπας κάνει δηλώσεις και συνεντεύξεις και απαντά με ειλικρίνεια σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τη γιαγιά του, τη Meghan και τα παιδιά του, ωστόσο όταν η κουβέντα πάει στον William, ο Harry φαίνεται πως αποφεύγει διακριτικά να απαντά.

Σου λείπει ο πατέρας και ο αδερφός σου; - Η ερώτηση δημοσιογράφου

«Ξέρεις τι εννοώ, αυτή τη στιγμή είμαι εδώ και έχω επικεντρωθεί σε αυτούς τους άντρες και τις οικογένειές τους. Είμαι εδώ και δίνω το 120% για να είμαι σίγουρος πως θα βιώσουν μια εμπιερία ζωής και σε αυτό επικεντρώνομαι. Όταν φύγω από δω, θα επικεντρωθώ στην οικογένειά μου, η οποία μου λείπει απίστευτα», είπε ο Harry.

Πρίγκιπας Χάρι και Ουίλιαμ

Στην Αγγλία ο Πρίγκιπας Harry και η Megan Markl για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2020

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ οι οποίοι μετακόμισαν στην πολιτεία της Meghan, την Καλιφόρνια το 2020, επέστρεψαν μαζί στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020 και επισκέφτηκαν τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία μετά το θάνατο του Φίλιππου μένει στο κάστρο του Windsor.(δείτε εδώ που μετακόμισε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ)

Το ζευγάρι βρίσκεται στην Ευρώπη για τους πέμπτους Αγώνες Invictus του πρίγκιπα Harry, που θα πραγματοποιηθούν στην ολλανδική πόλη της Χάγης, και έτσι βρέθηκε η ευκαιρία να επισκεφθούν το παλάτι.

Η δούκισσα του Sussex δεν έχει επιστρέψει στην Ευρώπη από τον Μάρτιο του 2020, όταν αυτή και ο πρίγκιπας πραγματοποίησαν τον τελευταίο γύρο των βασιλικών υποχρεώσεων τους προτού αποχωρήσουν επίσημα ως μέλη της βασιλικής οικογένειας στα τέλη εκείνου του μήνα.

Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε δύο περιπτώσεις έκτοτε, για την κηδεία του παππού του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021 και ξανά για να αποκαλύψει ένα άγαλμα της αείμνηστης μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του William τον Ιούλιο του 2021.

Σε συνδυασμό και με τα μέτρα του Covid 19 για τα ταξίδια, η Meghan δεν μπόρεσε να ταξιδέψει καθώς γέννησε την κόρη της Lilibet Diana που πήρε το όνομά της από το παιδικό ψευδώνυμο της βασίλισσας και τη μητέρα του Harry τον Ιούνιο.