Εντυπωσιακή με λαμέ μπότες στα στενά της Μυκόνου η Μαρίνα Πατούλη - Την κοιτούσε όλο το νησί

Πως περνάει τις ημέρες του Πάσχα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εντυπωσιακή με λαμέ μπότες στα στενά της Μυκόνου η Μαρίνα Πατούλη - Την κοιτούσε όλο το νησί

Στην Μύκονο βρίσκεται η Μαρίνα Πατούλη για τις ημέρες του Πάσχα και μετά την έξοδο της που τράβηξε την προσοχή πολλών στα σοκάκια του νησιού με τη ροζ μίνι φούστα της, πραγματοποίησε ακόμη μια που συζητήθηκε πολύ και στο Instagram.

Η πρόεδρος της Unesco Βορείων Προαστίων, απολαμβάνει τη νησιώτικη ομορφιά παρέα με φίλους, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουμε εντοπίσει πουθενά τον Βλάση Χολέβα με τον οποίο φημολογείται πως είναι ζευγάρι.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη την Μεγάλη Παρασκευή

Την Μεγάλη Παρασκευή η Μαρίνα Πατούλη πήγε στην εκκλησία και έκανε τη βόλτα της στα Ματογιάννα, φορώντας λαμέ μπότες που συνδύασε με μαύρο παντελόνι, ασημένια μπλούζα και δερμάτινο μπουφάν.

Φωτογραφίες της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκέντρωσε εκατοντάδες likes.

Μαρίνα Πατούλη Μύκονος Instagram

Τι συμβαίνει με τον Βλάση Χολέβα;

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό σήμερα Δευτέρα 21/3, μετά το ταξίδι της στο Παρίσι για τη συλλογή ρούχων που σχεδιάζει με τον Βλάση Χολέβα. Η πρόεδρος της Unesco Βορείων Προαστίων, μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, για την καριέρα της, αλλά και τις φήμες που την θέλουν εκτός από συνεργάτης του σχεδιαστή να είναι και σύντροφός του.

«Με αφορμή το J2US, επικοινώνησα εγώ μαζί του, να επιμεληθεί μία δημιουργία μου σε κάποια εμφάνισή μου. Έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία και μετά γίναμε αυτοκόλλητοι. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, γιατί είδαμε ότι μας βγαίνει όλο αυτό και σε χημεία και σε συνεργασία. Τώρα ετοιμάζουμε την κολεξιόν», είπε αρχικά αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο ήρθαν σε επαφή.

Τα πειράγματα και οι σπόντες ωστόσο από τον Γιώργο Λιάγκα δεν είχαν τέλος, με αποτέλεσμα η Μαρίνα Πατούλη να δώσει την απάντηση της, χωρίς όμως να διαψεύδει τον παρουσιαστή που έλεγε πως ακόμη δεν θέλουν να πουν τίποτα.

«Εγώ δεν ήρθα εδώ να μου κόψεις την τύχη. Είμαι ελεύθερη, χαρούμενη… Είμαι καλά. Μετά από χρόνια οποιαδήποτε ανατροπή είναι επώδυνη. Όμως, η ζωή προχωράει και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή», είπε και συνέχισε «Ο Βλάσης Χολέβας είναι πολύ ωραίος άντρας, πολύ γοητευτικός, πολύ ευφυής, με αίσθηση του χιούμορ, γελάμε πολύ, περνάμε υπέροχα... Είμαστε πάρα πολύ καλά».

Επίσης, η Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγο της, Γιώργο Πατούλη και στο διδακτορικό του που έγραφαν πως έκανε λογοκλοπή.