«Χωρίς παρεξήγηση μου έχουν πει ότι...» - Η επική ατάκα συνεργάτη της Μιχελιδάκη στον Χαραλαμπόπουλο

Η απίστευτη ομοιότητα του μοντέλου από το GNTM με τον ηθοποιό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Χωρίς παρεξήγηση μου έχουν πει ότι...» - Η επική ατάκα συνεργάτη της Μιχελιδάκη στον Χαραλαμπόπουλο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί για αυτή τη σεζόν “Ο κουρέας της Σεβίλλης” (δείτε τις δηλώσεις του για το συμβάν με τη Σάσα Σταμάτη) εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον το μεσημέρι της Τετάρτης 27/4 και έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ωστόσο σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του, ο συνεργάτης της εκπομπής Γιάννης Μπούτος, πρώην διαγωνιζόμενος στο GNTM, διέκοψε διακριτικά την συζήτηση και έκανε μια επική δήλωση στον ηθοποιό!

Η απίστευτη ομοιότητα του Γιάννη Μπούτου με τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Ο νεαρός απευθύνθηκε στον ηθοποιό, λέγοντας του πως συχνά του λένε πως οι δυο τους μοιάζουν! «Χωρίς παρεξήγηση, μου έχουν πει ότι μοιάζουμε στο look. Δεν έχετε εικόνα τώρα αλλά στα παράθυρα που μας βλέπω…» είπε ο Γιάννης Μπούτος και συνέχισε εκφράζοντας το θαυμασμό προς το πρόσωπό του.

Η Μάριον Μιχελιδάκη εξήγησε στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με ποιον μιλάει συμφωνώντας ότι τα look τους μοιάζουν αρκετά, και τότε ο ηθοποιός ακούγοντας τα σχόλια αυτά γέλασε λέγοντας: “Τιμή μου, τιμή μου που μοιάζουμε”.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εξομολογείται για την δύσκολη περίοδο της ζωής του

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος λίγο καιρό πριν μίλησε για την έκρηξη που παραλίγο να του κοστήσει τη ζωή, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Τετ α Τετ και μίλησε για την περίοδο που η μητέρα του είχε κολλήσει κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως παραλίγο να την "χάσει" και πως όσο καιρό νοσηλευόταν περίμεναν από στιγμή σε στιγμή να φύγει απ' τη ζωή. Το γεγονός ότι έζησε για τον ίδιο είναι ένα θαύμα, καθώς δεν ήξεραν πως θα εξελισσόταν η κατάσταση, την στιγμή που νέοι άνθρωποι πέθαιναν εξαιτίας του ιού.

"Παρόλο που κόλλησα δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου από τον κορωνοϊό. Πέρασα πολύ άσχημες στιγμές γιατί παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου. Ήταν άσχημα. Στην πρώτη καραντίνα κόλλησαν η μητέρα μου, ο πατέρας μου, η αδερφή μου, το μωρό και ο γαμπρός μου. Εμείς τη γλιτώσαμε. Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 μέρες.

Ουσιαστικά περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή ότι θα τη χάσουμε και έγινε ένα θαύμα και αντέδρασε ο οργανισμός της. Λέω θαύμα γιατί σε παρόμοια κατάσταση φεύγανε άνθρωποι 30 και 35 χρονών. Έγινε αυτό το θαύμα και συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Την ημέρα που διασωληνωνόταν η μητέρα μου ήρθα το ασθενοφόρο και πήρε και την αδερφή μου οπότε ζούσαμε έναν πανικό για το που θα οδηγήσει αυτή η ιστορία", ανέφερε ο ηθοποιός.