Νικολέττα Τσομπανίδου: Η πρώτη νικήτρια από το Bachelor εκμυστηρεύτηκε το αστρονομικό ποσό που κέρδισε

Πως αξιοποίησε τα χρήματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Τσομπανίδου: Η πρώτη νικήτρια  από το Bachelor εκμυστηρεύτηκε το αστρονομικό ποσό που κέρδισε

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του “The Bachelor”, Νικολέτα Τσομπανίδου, το πρωί της Τετάρτης 27/4 έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Breakfast@Star και μίλησε κυριολεκτικά για τα πάντα (δείτε εδώ τι είχε πει για το μονόπετρο του Βασιλάκου). Μεταξύ άλλων, η ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό παίκτρια, αποκάλυψε πως αξιοποίησε τα χρήματα που κέρδισε, πόσους ακόλουθους πήρε στο Instagram, αλλά αναφέρθηκε και στη φιλία της με την συμπαίκτρια της Σία Βοσκανίδου.

Το τεράστιο ποσό που κέρδισε η Νικολέττα Τσομπανίδου

Πιο χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι μόλις 22 χρονών. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πολλά πράγματα. Ότι είμαι σε αυτή την ηλικία, ότι έχω κάνει πολλά περισσότερα βήματα από ότι κάποιος άλλος στην ηλικία. Πιστεύω πως έχω άστρο. Έχω καταφέρει πάρα πολλά. Σε ένα χρόνο μετακόμισα και άνοιξα 2 μαγαζιά. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω να σχεδιάζω εγώ, αλλά είμαι πολύ δημιουργική, έχω πολλές ιδέες. Με βοηθάνε άνθρωποι να τις υλοποιήσω. Τα χρήματα που κέρδισα στο παιχνίδι το έχω επενδύσει στο επιχειρηματικό μου βήμα».

«Νομίζω πως είμαι το μοναδικό άτομο, που όταν βγήκαν από ένα ριάλιτι πήραν τόσους πολλούς ακόλουθους. Πήρα γύρω στους 200 χιλιάδες. Μπήκα με 1.000 και βγήκα με 210.000 χιλιάδες. Πήρα 7 κιλά. Μπήκα 54 και βγήκα 61 -62. Τρώγαμε πολύ και δεν υπήρχε άσκηση από επιλογή μας. Από το άγχος δεν μπορούσες να σταματήσεις να τρως. Το άγχος το έβγαζες εκεί. Έκανα μια φιλία μέσα, την Σία. Είναι η νέα μου κολλητή. Περνάμε πάρα πολύ ωραία».

Φανερά αδυνατισμένη η Νικολέττα Τσομπανίδου - Η νέα αρχή στη ζωή της

Περίπου ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από την ημέρα που η Νικόλ Τσομπανίδου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του The Bachelor 1. Από τότε όμως μέχρι και σήμερα η ζωή της έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι της αγάπης, ήρθε και ο χωρισμός της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ενώ λίγους μήνες αργότερα βρήκε και πάλι τον έρωτα στα μάτια γνωστού επιχειρηματία. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, είδε μεγάλη επιτυχία.

Η Νικόλ Τσομπανίδου έβγαλε τη δική της συλλογή ρούχων, ενώ άνοιξε πριν από λίγες ημέρες και το πρώτο της κατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Στις φωτογραφίες από το κατάστημα της, την είδαμε επίσης και φουλ ανανεωμένη και όπως πάντα άκρως εντυπωσιακή! Μάλιστα, κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά που είχε πάρει μέσα στο The Bachelor, αφού όπως είχε αποκαλύψει στο παιχνίδι είχε βάλει αρκετά κιλά - δείτε πόσα.