Droulias Brothers: Χαμός στη Σαντορίνη σε πασχαλινο γλέντι - Τραγούδησαν με Πανταζή, Ασλανίδου και Βογιατζάκη

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Droulias Brothers: Χαμός στη Σαντορίνη σε πασχαλινο γλέντι - Τραγούδησαν με Πανταζή, Ασλανίδου και Βογιατζάκη

Γλέντι και τραγούδι απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί της Σαντορίνης για το κυριακάτικο πασχαλινό γλέντι (δείτε που πέρασε το Πάσχα της η Σίσσυ Χρηστίδου), με συντροφιά τον Κωνσταντίνο και τον Ηλία Δρούλια, δηλαδή τους Droulias Brothers. Το αχτύπητο αυτό δίδυμο έχοντας στο κοινό τους, εκατοντάδες κόσμου, αλλά και πολλούς επώνυμους φίλους τους διασκέδασαν αρκετά απογειώνοντας την μέρα με πάρα πολλές εκπλήξεις.

Πανταζής, Ασλανίδου και Βογιατζάκη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Το κέφι, έφτασε στα ύψη, όταν την εμφάνισή του έκανε ο Λευτέρης Πανταζής, και ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, τιμώντας τον, του έδωσε το μικρόφωνο, για να ερμηνέυσει πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του.

Μοναδικές όμως ήταν και οι στιγμές, όταν στην παρέα τους, προστέθηκε και η Μελίνα Ασλανίδου αλλά και η Σοφία Βογιατζάκη!

Τράβηξε όλα τα βλέμματα στα σοκάκια της Μυκόνου ο Οικονομόπουλος το Πάσχα

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πολύ πετυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του και φυσικά ένας πολύ όμορφος άντρας με φοβερή γοητεία. Παρά την αγάπη που δέχεται για όλους αυτούς του λόγους από το κοινό του, εκείνος προτιμάει να είναι πιο μοναχικός και να μην προβαίνει συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις και σχόλια. (Δείτε εδώ τη σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα του αγκαλιά).

Για το φετινό Πάσχα ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια εξόρμηση και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στην κοσμική Μύκονο με πολύ ανανεωμένη εμφάνιση. Με μακρύ μαλλί και ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν τον είδαμε στο πλάι της Ελεονώρας Ζουγανέλη να χαμογελούν και οι δυο μέχρι να επιστρέψουν στα τραγουδιστικά τους καθήκοντα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Μύκονο για το Πάσχα

Οικονομόπουλος στη Μύκονο

Η Μύκονος αποτελεί αγαπημένη επιλογή πολλών διάσημων και αυτό φάνηκε από τη μεγάλη προτίμηση, μιας και ο Πέτρο Πυλαρινός βρίσκεται ήδη εκεί με την καλή του και απολαμβάνει τρυφερά τετ α τετ. Παράλληλα ξέγνοιαστες στιγμές περνάει και η Μαρίεττα Χρουσαλά με τον σύζυγο της.