«Μπαμπά ποιος είναι αυτός;» - Η σοκαριστική ερώτηση του 8χρονου Αναστάση στον πατέρα του, Γρηγόρης Αρναούτογλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μπαμπά ποιος είναι αυτός;» - Η σοκαριστική ερώτηση του 8χρονου Αναστάση στον πατέρα του, Γρηγόρης Αρναούτογλου

Αναπολώντας τον παλιό καλό εαυτό του ξεκίνησε τη μέρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μάλιστα ο γιος του βρήκε μια φωτογραφία του πατέρα του και σχεδόν... δεν το αναγνώρισε. Αυτό σίγουρα έφτιαξε τη διάθεση του παρουσιαστή, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί τη στιγμή με τους ακολούθους του στα social media. (Δείτε εδώ το μήνυμα του Γρηγόρη για τα παιδιά των ομοφυλόφιλων)

Η απορία του γιου του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο 8χρονος Αναστάσης, βρήκε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του μπαμπά του, η οποία είχε τραβηχτεί πριν από πολλά χρόνια και του την έστειλε κάνοντας του μια ερώτηση.

«Ποιος είναι αυτός;» τον ρώτησε, ενώ ο παρουσιαστής έμεινε άναυδος και ακόμα δεν ξέρει τι να του απαντήσει.

«Αυτή τη φωτογραφία την βρήκε κάπου ο γιος μου και μου την έστειλε, με την ερώτηση: ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?…. Τώρα τι του απαντάω;», έγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ανάρτησή του στο Instagram.

«Αν δεν ήταν ο Γρηγόρης δεν...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Μαμά-δες είναι ο Σάββατο 16/4 ο αγαπητός Σάκης Αρναούτογλου. Ο γνωστός μετεωρολόγος, από το μικρό απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα 15/4 στο Happy Day, μιλάει για τον αδερφό του, Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τη σχέση που έχουν και για το πόσο τον έχει στηρίξει σε όλες τις φάσεις της ζωής του.

«Με τον Γρηγόρη είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Με βοήθησε πάρα πολύ. Αν δεν ήταν ο Γρηγόρης στη ζωή μου, τα πράγματα δε θα ήταν όπως είναι τώρα. Του χρωστάω πολλά. Είναι αυτός που βλέπεται στην τηλεόραση, δεν είναι κάτι άλλο. Είναι αυτό το “έξω καρδιά”.

Του χρωστάω πάρα πολλά γιατί μου στάθηκε σε καταστάσεις που ήταν δύσκολες. Βρέθηκε εκεί, δε μάσησε και είναι ακόμα δίπλα μου σε κάθε στιγμή. Είμαστε μια δεμένη οικογένεια, με τις διαφωνίες μας ενίοτε. Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να έρθω στην Αθήνα. Η Θεσσαλονίκη με καλύπτει πλήρως, είναι μια πόλη που υπεραγαπώ. Είναι η βάση μου».