«Θα είχα ξεπουληθεί αν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα» - "Καταπέλτης" η Super Κική για τον παρουσιαστή

«Είναι εντελώς αντίθετο από εμένα ιδεολογικά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα είχα ξεπουληθεί αν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα» -

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Θανάση Πασσά, το μεσημέρι της Κυριακής 1/5 έδωσε συνέντευξη η εκρηκτική Super Κική, (δείτε εδώ την δίαιτα που ακολούθησε και έγινε αγνώριστη) η οποία μίλησε για την πρόταση του Asia Express που απέρριψε, αλλά έκανε και κάποιες αποκαλυπτικές δηλώσεις που θα συζητηθούν για τον Γιώργο Λιάγκα (τι είχε αναφέρει παλαιότερα για τον παρουσιαστή) .

Θα ξεπουλιώταν αν έκανε κάτι κόντρα σε εκείνη

«Πανελατζού δεν θα γινόμουν ποτέ στη ζωή μου, εγώ θα γίνω παρουσιάστρια. Σπιτική, αυθεντική παρουσιάστρια. Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Asia Express με τον Τζέιμς Καφετζή. Δεν αφήνω έτσι εύκολα το Instagram για να πάω σε κάτι που θα μου δίνει πολύ λιγότερα λεφτά απ’ ότι μου δίνει το Instagram και να ταλαιπωρούμαι κιόλας», είπε αρχικά η Super Κική.

«Θα ξεπουλιόμουν εάν έκανα κάτι πάρα πολύ κόντρα από μένα. Αν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα θα είχα ξεπουληθεί. Έχω βγει κι έχω κάνει τις δηλώσεις μου, και με τον κάθε Λιάγκα. Δηλαδή κάτι που είναι εντελώς αντίθετο από εμένα ιδεολογικά, θα ήταν ξεπούλημα να πάω».

Οι δηλώσεις της Super Κικής για τη διαρροή ροζ βίντεο με το όνομά της

Η super Κική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με ένα revenge porn που έχει βγει στην επιφάνεια καθώς κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει το όνομά της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει χαρακτηριστικά πως δεν είναι η ίδια στο βίντεο αλλά μια κοπέλα που της μοιάζει πάρα πολύ. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Έχει βγει ένα βίντεο που είναι μια κυρία και κάνει στοματικό σε ένα άλλο κύριο και νομίζετε πως είμαι εγώ, γιατί όντως μου μοιάζει πάρα πολύ το προφίλ.

Παιδιά ένα θα σας πω. Μακάρι να ήμουν εγώ και να είχα τέτοιο σώμα και ας με βλέπατε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε τς@ντες. Μακάρι Παναγία μου. Δυστυχώς δεν είμαι εγώ, μη χαίρεστε». Από την άλλη, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ισπανία με αφορμή τα γυρίσματα που κάνει ο Τζέιμς Καφετζής για την ταξιδιωτική εκπομπή.