«Όταν μου λες το σ'αγαπώ...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Στέλιου Μανουσάκη στην Μαρία Ηλιάκη

Για την επέτειό τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όταν μου λες το σ'αγαπώ...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Στέλιου Μανουσάκη στην Μαρία Ηλιάκη

Πριν από λίγες μέρες η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είχαν επέτειο και έκλεισαν τέσσερα χρόνια μαζί. Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται, ενώ καρπός αυτού είναι η μικρή τους κόρη που ήρθε περίπου ένα χρόνο πριν στη ζωή τους.

Τον έρωτά τους δεν κρύβουν ούτε από το social media και η επέτειός τους στάθηκε η καλύτερη αφορμή για να ανέβει μια ακόμη φωτογραφία τους, που επιβεβαιώνει την χαρά τους. Ο Στέλιος Μανουσάκης, λοιπόν, προχώρησε σε μία δημοσίευση, την Κυριακή 1/5, όπου οι δυο τους είναι αγκαλιά και η σύντροφός του του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και στην λεζάντα αυτής έγραψε τα πιο γλυκά λόγια για εκείνη. Την ίδια φωτογραφία και για τον ίδιο λόγο είχε αναρτήσει και η Μαρία Ηλιάκη λίγο νωρίτερα.

Η ανάρτηση του Στέλιου Μανουσάκη για την επέτειό του με την Μαρία Ηλιάκη

«Όταν μου λες το σ´αγαπώ, δεν λέγεται η χαρά μου, γίνομαι αετός στον ουρανό και εσύ είσαι τα φτερά μου... 4 years», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μεγαλύτερη ηλικιακά η Μαρία Ηλιάκη από τον Στέλιο Μανουσάκη - Εκείνος είναι 39 ετών ενώ εκείνη...

Η Μαρία Ηλιάκη συνάντησε τον Στέλιο Μανουσάκη το 2018 και ο έρωτας τους δεν άργησε να φουντώσει. Μπορεί να μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα σε Έλλάδα και Ζυρίχη (που εργάζεται ο γυναικολόγος), ωστόσο μέχρι και σήμερα παραμένουν πολύ ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται και από την έκπληξη που της είχε κάνει στον αέρα της εκπομπής "Τι λες τώρα".

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, γνωρίζονταν πολλά χρόνια, εκείνη έκανε παρέα με τις αδερφές του και σχεδόν τον σνόμπαρε, ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις από που θα σε βρει ο έρωτας.

Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Φλεβάρη του 2021 η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. 9 μήνες αργότερα κράτησε στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Μέχρι και σήμερα Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης μπορεί να κρατούν την ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως δεν κρύβουν ούτε λεπτό την ευτυχία τους.

Μαρία Ηλιάκη Στέλιος Μανουσάκης διαφορά ηλικίας

Όπως είδαμε στο διαδίκτυο η Μαρία Ηλιάκη περνάει σε ηλικία τον αγαπημένο της. Εκείνος είναι 39 ετών, ενώ η παρουσιάστρια 44 και δεν της φαίνεται καθόλου, αφού μοιάζει πολύ μικρότερη του.