Περπατούσαν και τους κοιτούσαν όλοι - Αγκαλιά στα στενά της Μυκόνου Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας

Full in love το ζευγάρι! Βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Περπατούσαν και τους κοιτούσαν όλοι - Αγκαλιά στα στενά της Μυκόνου Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας

Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν. Προτιμούν τις εξόδους τους σε μέρη που δεν υπάρχει πολύς κόσμος, ενώ αγαπημένο τους νησί είναι η Μύκονος.

Μπορεί να μην έχουν απασχολήσει πολύ με τη σχέση τους, όμως κατά καιρούς βγαίνουν διάφορες φήμες σχετικά με την ζωή τους, με πιο πρόσφατη αυτή που τους θέλουν να παντρεύονται, αλλά και πως θα γίνουν γονείς.

Βέβαια τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί των ανέμων! Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos live tv τους απαθανάτισε στα σοκάκια να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Η Τάμτα με τον Πάρι Κασιδόκωστα περπατούσαν χαλαροί κοιτάζοντας τις ομορφιές που διαθέτει η Μύκονος, ενώ ήταν συνέχεια αγκαλιά ή πιασμένοι από το χέρι. Οι δυο τους είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και αυτό φαίνεται τόσο από το στιλ τους δηλαδή την εξωτερική τους εμφάνιση αλλά και από το γεγονός πως είναι σε σχέση εδώ και 7 χρόνια.

Οι βόλτες της Τάμτα με τον Κασιδόκωστα στην Μύκονο

Πριν την Τάμτα ο Πάρις Κασιδόκωστας ήταν ζευγάρι με ξανθιά παρουσιάστρια

Πολύ πριν την Τάμτα λοιπόν, αλλά και μετά τη σχέση του με πασίγνωστη επιχειρηματία του Hollywood με πολλά εκατομμύρια, ο Πάρις Κασιδόκωστας ήταν ζευγάρι με την Δούκισσα Νομικού, όμως για λίγο χρονικό διάστημα.

Οι δυο τους είχαν εμφανιστεί στο γάμο του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη στις Σπέτσες και ο Πάρις απαγόρευσε στους παπαράτσι να τους τραβήξουν μαζί. Λίγο καιρό μετά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να επικεντρωθούν στην καριέρα τους.

Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον τόνισαν πως οι δυο τους έχουν παραμείνει δύο πολύ καλοί φίλοι.

Πάρις Κασιδόκωστας Δούκισσα Νομικού σχέση