«Απλώς ειρωνεύτηκα λίγο το...» - Ο Αντώνης Καφετζόπουλος απαντά για την "κόντρα" με την Μποφίλιου

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Νατάσα Μποφίλιου, με τη συγκέντρωση που έγινε είχα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Απλώς ειρωνεύτηκα λίγο το...» - Ο Αντώνης Καφετζόπουλος απαντά για την

Το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5, καλεσμένος στην εκπομπή και το πλατό του Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον, ήταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε και για την ανάρτηση που είχε κάνει για τη Νατάσα Μποφίλιου και την αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα, η οποία είχε συζητηθεί ιδιαιτέρως από πολλούς με ποικίλα σχόλια.

Δεν έχει κανένα θέμα μαζί της

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Νατάσα Μποφίλιου. Με τη συγκέντρωση που έγινε είχα, η οποία έλεγε άρες μάρες κουκουνάρες. Ένας αχταρμάς και άρες μάρες κουκουνάρες, να μην πάρουμε θέση. Εδώ είναι απλά τα πράγματα, υπάρχει η Ρωσία και υπάρχει και η Ουκρανία που δέχτηκε μια εισβολή.

Ή θα πεις αυτό το πράγμα ή μην πεις τίποτα. Η ουσία είναι ότι καταδίκαζα μια συγκέντρωση, η μόνη γνωστή καλλιτέχνης ήταν αυτή, οι αφίσες δεν έλεγαν τίποτα άλλο, η αφίσα έλεγε “η Μποφίλιου και άλλοι καλλιτέχνες”», είπε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Ως εκ τούτου έπρεπε να αναφερθώ στη Μποφίλιου και θεώρησα ότι είναι καλό να είμαι λίγο σκωπτικός. Δεν θέλω να κάνω κριτική στη Μποφίλιου για το πώς ασκεί την τέχνη της. Δεν ήταν προσωπικό, απλώς ειρωνεύτηκα λίγο το βιμπράτο».

«Μα Ρουσία πουνάει όταν σκουτώνει»

Η «κόντρα» μεταξύ του Αντώνη Καφετζόπουλου και της Νατάσα Μποφίλιου φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς ο ηθοποιός χρησιμοποιεί για ακόμα φορά στίχους από ένα κομμάτι της τραγουδίστριας για να δείξει πόσο αντίθετος είναι στην αντιπολεμική συναυλία της. Ωστόσο η τραγουδίστρια, μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά την θέση της. (Δείτε τις δηλώσεις της)

Μετά τη συμμετοχή της ερμηνεύτριας στην αντιπολεμική συναυλία για την Ουκρανία, ο ηθοποιός θέλησε να ανεβάσει στα social media ένα σκίτσο, δείχνοντας γι’ ακόμα μία φορά τον προβληματισμό του για την απόφασή της να βρεθεί στο Σύνταγμα.

Στο εν λόγω σκίτσο που ανάρτησε, βλέπουμε τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, να παίζει πιάνο πάνω στη βομβαρδισμένη Ουκρανία και να κανιβαλίζει το σήμα της ειρήνης.

Η ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου

«Μα Ρουσία πουνάει όταν σκουτώνει, να το τυμάσαι μικρή μου καρντιά, το Ρουσία πουνάει πάαντα όταν σκουτώνει, πάααντα» γράφει στην ανάρτηση, παραμορφώνοντας τους στίχους από το γνωστό κομμάτι της Νατάσας Μποφίλιου «Η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει».

Ωστόσο, αρκετοί συνάδελφοί του στηρίζουν την απόφαση της ερμηνεύτριας για την αντιπολεμική συναυλία. Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν δημόσια τη στήριξή τους, η Κλέλια Ρένεση και ο Πάνος Βλάχος.