Δυσάρεστα νέα για την Δέσποινα Βανδή - Η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δυσάρεστα νέα για την Δέσποινα Βανδή - Η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς

Είκοσι χρόνια γιορτάζει ο Φοίβος από την κυκλοφορία του "γεια", του θρυλικού άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή που την οδήγησε στην κορυφή των διεθνών charts και της απόλυτης επικράτησης στην εγχώρια δισκογραφία, με ένα ομότιτλο μιούζικαλ.

Η People Entertainment που ανέλαβε την παραγωγή του συγκεκριμένου μιούζικαλ, σε σενάριο και σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα, με "τα τραγούδια που αγαπήθηκαν τόσο από το κοινό που συγκέντρωσαν περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο youtube και 10.000.000 streams στο spotify, ανακοίνωσε πως έρχονται στη σκηνή σε μία παράσταση που θα αφήσει εποχή" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Φοίβος είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα μικρό δείγμα από τη σύγχρονη διασκευή του "γεια" χωρίς να ακούγεται ωστόσο η Δέσποινα Βανδή και πράγματα δεν θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ με τα τραγούδια της καθώς εδώ και χρόνια έχει διακοπεί η συνεργασία τους. Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν έχει λόγους να στεναχωριέται, καθώς έχει την δική της εκπομπή στον ALPHA -δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το προηγούμενο Σάββατο 30/4-.

Οι δημιουργοί του μιούζικαλ ωστόσο δεν έχουν καταλήξει ακόμα στη γυναίκα που θα πρωταγωνιστήσει.

Έρχεται το "γεια" της Βανδή σε musical χωρίς όμως την ίδια

Θα συνεργαστούν στη νέα σειρά του ALPHA; Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον Βανδή - Μπισμπίκη

Η Δεσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν απασχολήσει ίδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας με την σχέση τους και ενώ φήμες τους θέλουν να ετοιμάζονται για γάμο, κάποιες άλλες ανέφεραν πως θα υπάρξει επαγγελματική συνεργασία ανάμεσά τους στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του ALPHA, "Αυτή η νύχτα μένει", που αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας που βασίστηκε στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή. Μαζί του θα βρίσκεται και ο Γιάννης Στάνκγλου.

Πολλοί θα ήθελαν να δουν το ζευγάρι μαζί και σε κάποια σειρά, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό δεν θα συμβεί, ακόμα τουλάχιστον, καθώς η τραγουδίστρια δεν θα τον ακολουθήσει σε αυτό το βήμα.