«Super Κατερίνα»: Εκτός εκπομπής η Κατερίνα Λένη; - Η αινιγματική ανάρτηση στα social

«Εγώ επιλέγω να γελάω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Super Κατερίνα»: Εκτός εκπομπής η Κατερίνα Λένη; - Η αινιγματική ανάρτηση στα social

Η Κατερίνα Λένη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο MasterChef (δείτε εδώ τι έχει αναφέρει για το φετινό μαγειρικό ριάλιτι) όπου λίγο αργότερα την είδαμε σε ρόλο σεφ τόσο στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open όσο και στο Alpha με το «Super Κατερίνα» όπου εμφανιζόταν καθημερινά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του "On time" η ίδια φαίνεται να έχει αποχωρήσει από την εκπομπή κατά τη διάρκεια των γιορτών του Πάσχα.

Μάλιστα, στις 19 Απριλίου είχε κάνει μια άκρως αινιγματική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς ακόμη και τις τελευταίες ημέρες στην εκπομπή εμφανίζεται ο σεφ Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «MasterChef».

Η αινιγματική ανάρτηση της Κατερίνας Λένη

Ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Κατερίνα Λένη: "Eίσαι μέσα στα νευρά!"

Τι συνέβη ανάμεσα στις δύο Κατερίνες; Μια αμήχανη στιγμή είχε η Κατερίνα Καινούργιου και η Κατερίνα Λένη στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha. Αφορμή στάθηκε ο επερχόμενος σχολιασμός στις εξελίξεις του MasterChef. (δείτε εδώ τι συνέβη εχθές στο ριάλιτι μαγειρικής) Δεν ήταν μάλιστα η μόνη ένταση στη σημερινή εκπομπή, καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε έντονη διαφωνία με καλεσμένο της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια απήυθυνε το λόγο χαριτολογώντας προς την πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής και νυν μαγείρισσα στην εκπομπή της, αλλά η απάντηση που έλαβε μάλλον δεν της άρεσε ιδιαίτερα.

«Κατερίνα, ετοιμάσου για MasterChef! Διπλή αποχώρηση χθες» αναφώνησε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για να εισπράξει την απάντηση από τη συνεργάτιδα της, Κατερίνα Λένη πως «ναι, τώρα είναι δύσκολα γιατί φτιάχνω…».

Καινούργιου: Είσαι μες στα νεύρα σήμερα! Τι να κάνουμε; Και μεις κάνουμε εκπομπή!

Λένη: Όχι, ρε παιδί μου… Μαγειρεύω εδώ πέρα! Φτιάχνω σε δυο κατσαρόλες κριθαρώτο.

Καινούργιου: Καλά, δεν σκαύεις… περίμενε!

Στο τέλος μάλιστα κορυφώθηκε η ένταση μετά τη ματιά της Κατερίνας Λένη προς την παρουσιάστρια, φανερώς εκνευρισμένη.