Γλυκύτατη και στιλάτη - Η Μελίνα Ασλανίδου δημοσίευσε φωτογραφία της μαμάς της

"Χρόνια πολλά μάνα"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκύτατη και στιλάτη - Η Μελίνα Ασλανίδου δημοσίευσε φωτογραφία της μαμάς της

Η Μελίνα Ασλανίδου θέλοντας να ευχηθεί στην μαμά της με αφορμή την γιορτή της μητέρας, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, αφού θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τραγουδίστρια λοιπόν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την μαμά της, την οποία παλαιότερα δημοσιεύματα την ήθελαν να σιτίζεται σε ίδρυμα, κάτι που φυσικά δεν ίσχυε.

Η φωτογραφία της μαμάς της Μελίνας Ασλανίδου

«Χρόνια πολλά μάνα! χρόνια πολλά γιαγιά μου .. χρόνια πολλά γυναίκα που έφερες στον κόσμο ζωή … χρόνια πολλά γυναίκα που μοχθείς καθημερινά να μεγαλώσεις το παιδί σου με αξιες , με αγάπη , με σεβασμό πάντα θα προσκυνώ και θα υμνώ την φύση σου μητέρα -μάνα -μαμά χρόνια πολλά σε σένα γυναίκα που προσπαθείς να γίνεις μανούλα , σε σένα που δεν έγινες ποτε αλλά χάρισες την μητρική σου αγάπη σε κάθε εμβιο ον!! Χρόνια πολλά γυναικάρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

"Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου - «"Λερώθηκε" η πιο όμορφη λέξη»

Σε σοκ παραμένει το πανελλήνιο αλλά και ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος είναι πατέρας των τριών άτυχων παιδιών στην Πάτρα καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν μερικές εβδομάδες οδηγήθηκε στα δικαστήρια ενώπιων του εισαγγελέα καθώς της ασκήθηκε πρώτα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μικρή 9χρονης.

Από την άλλοι, αρκετά γνωστά πρόσωπα από την showbiz έχουν εκφράσει την θλίψη αλλά και την οργή τους δημόσια μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ανάμεσά τους και η Μελίνα Ασλανίδου η οποία μέσα από το instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα "λερώθηκε" η πιο όμορφη λέξη στον κόσμο...»