Μελαχρινή και κούκλα - Σπάνιες φωτογραφίες της μαμάς της Κατερίνας Καινούργιου

Η συγκινητική ανάρτησή της ανήμερα της γιορτής της μητέρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μελαχρινή και κούκλα - Σπάνιες φωτογραφίες της μαμάς της Κατερίνας Καινούργιου

Χτες γιόρταζαν όλες οι μανούλες του κόσμου και πολλοί ήταν οι celebrities που τις τίμησαν, ο καθένας τη δική του, με μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη ανάρτηση στο προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. (Δείτε εδώ μία από τις πιο συγκινητικές). Ανάμεσα τους ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια, η οποία ονειρεύεται και εκείνη να γίνει μαμά μια μέρα, έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για να ευχηθεί στη δική της μητέρα. Στις φωτογραφίες που ανέβασε με τη μητέρα της εντυπωσίασε με την ομοιότητά τους.

Τα τρυφερά λόγια της Κατερίνας Καινούργιου για τη μητέρα της

«Χρόνια Πολλά μανούλα μου… Σήμερα είναι η μέρα σου! Ή μάλλον λάθος…η δικιά σου μέρα πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα! #happymothersday. Είμαι αυτή που είμαι σήμερα εξαιτίας σου, μαμά…
 Σε ευχαριστώ που με φροντίζεις, ακόμα κι όταν… δεν είναι εύκολο. Μακάρι κάποια στιγμή να γίνω και εγώ τόσο υπέροχη ΜΑΜΑ… όσο εσύ! Σε λατρεύω! Σε σέβομαι …σε θαυμάζω …» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα της ανάρτησης.

κατερινα καινουργιου και μαμα

κατερινα καινουργιου γιορτη της μητερας

Οι αναρτήσεις των celebrities για την γιορτή της μητέρας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξύπνησε με την πιο ευχάριστη έκπληξη αφού έλαβε μία υπέροχη κάρτα από τα τρία παιδιά της. Η ίδια από τη μεριά της, ευχήθηκε σε όλες τις μανούλες του κόσμου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια άλλωστε πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα μαζί με την οικογένειά της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά

Τη διαφορά εννοείται πως έκανε η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία γιόρτασε για πρώτη φορά την γιορτή της μητέρας, αγκαλιά με τον κοριτσάκι που υιοθετεί από την Ουγκάντα!

«Πρώτη φορά "μαμά"», έγραψε η ίδια όλο χαρά.

Μία από τις πιο νέες μανούλες, η Ανίτα Μπραντ, ανέβασε δύο υπέροχες φωτογραφίες από τις πρώτες μέρες που είχε φέρει στον κόσμο τον μπέμπη της.

«Όταν με ρώτησαν πως ένιωθα όταν γεννήθηκε το Χριστοπουλάκι μας, η μόνη περιγραφή που θεώρησα πως πλησίασε τα συναισθήματά μου που ένιωθα εκείνη τη στιγμή ήταν σαν να μου ακούμπησαν την ίδια την καρδιά μου πάνω στο στήθος μου και από εκείνη τη στιγμή χτυπάει έξω από το σώμα μου.... Ήμουν γυναίκα αλά εκείνος με έκανε μητέρα, και για πρώτη φορά γιορτάζω και εγώ την πιο όμορφη γιορτή του κόσμου. Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου που πρόσφατα αποκάλυψε πως θέλει να γίνει μαμά, ανέβασε μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια στην οποία ποζάρει με τη μαμά της και μας λέει πως ο κόσμος ανήκει δικαιωματικά σε όλες τις μανούλες του κόσμου.

Κατερίνα Καινούργιου μαμά

Η Μαριέττα Χρουσαλά, πόζαρε σε μία υπέροχη φωτογραφία μαζί με τον άντρα της και τα παιδιά της και έστειλε με τη σειρά της, τις ευχές της σε όλες τις μανούλες του κόσμου.

Τη μανούλα της φυσικά δεν ξέχασε ούτε η Φαίη Σκορδά, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία από την εφηβεία της, στην οποία μάλιστα φαίνεται και η απίστευτη ομοιότητα που έχουν μεταξύ τους.