Σε ήπιους τόνους - Φωτογραφίες από την ονειρική κρεβατοκάμαρα της Οικονομάκου

Και ποιος δε θα έμενε εκεί...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε ήπιους τόνους - Φωτογραφίες από την ονειρική κρεβατοκάμαρα της Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τις ηθοποιούς εκείνες, που σε συνδυασμό με τις εταιρείες κοσμημάτων και ρούχων, που διατηρεί έχει φροντίσει να μας δείξει την αισθητική και το γούστο της. Γενικότερα κινείται σε πιο boho μονοπάτια και της αρέσουν τα πιο έντονα χρώματα.

Έτσι λοιπόν, και στο σπίτι της στην Αθηνά αλλά και στο μαγευτικό εξοχικό, που διατηρεί στο Γύθειο η διακόσμηση εμπεριέχει όλα αυτά τα στοιχεία. Μάλιστα με μια φωτογραφία, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έλυσε κάθε απορία για το πως είναι η κρεβατοκάμαρά της.

Γενικότερα επικρατεί το γκρι και το λευκό, κάποιοι λίγοι πετρόλ τόνοι. Το κρεβάτι με τα μεγάλα μαξιλάρια αλλά και ο μίνιμαλ πίνακας ακριβώς από πάνω αποπνέουν μια ηρεμία σε συνδυασμό με το φυτό εσωτερικού χώρου, που δε λείπει από το δωμάτιο.

Η μαγευτική κρεβατοκάμαρα της Αθηνάς Οικονομάκου

Κρεβατοκάμαρα Οικονομάκου

Το ασύλληπτο ξενοδοχείο του συζύγου της στη Σαντορίνη

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, σπούδασε Ξενοδοχειακά στο Παρίσι και μαζί με τον αδερφό του, Ιάσονα, έχουν το 5αστερο ξενοδοχείο «Κivotos» στο νησί της Σαντορίνης.

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι, στο ψηλότερο σημείο της Καλντέρας και προσφέρει πολυτελείς μονάδες με πανοραμική θέα στο ηφαίστειο. Οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στην πισίνα υπερχείλισης ή να πιουν ποτά στο μπαρ του καταλύματος, απολαμβάνοντας παράλληλα ιδιoτικότητα και ανεμπόδιστη θέα στο διάσημο ηλιοβασίλεμα.

Οι μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες και βίλες στο Kivotos Santorini διαθέτουν επίπλωση ειδικής παραγγελίας, στρώματα Simmons και ηχοσύστημα Sonos. Επίσης περιλαμβάνουν iPad για τη ρύθμιση των διάφορων επιλογών φωτισμού. Επιπλέον, κάθε μονάδα παρέχει εξωτερική ή εσωτερική πισίνα με υδρομασάζ.

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν γκουρμέ εστιατόρια σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Το κατάλυμα προσφέρει υπηρεσία ιδιωτικής μεταφοράς και υπηρεσία μπάτλερ κατόπιν αιτήματος. Επίσης απέχει 15 λεπτά οδικώς από το Αεροδρόμιο Σαντορίνης και 9χλμ. από το γραφικό χωριό της Οίας.

Kivotos Σαντορίνη

Kivotos ξενοδοχείο

Kivotos δωμάτια

Kivotos τιμή

Kivotos Αθηνά Οικονομάκου

Kivotos Φίλιππος Μιχόπουλος

Kivotos καλοκαίρι

ξενοδοχεία Σαντορίνη

Σαντορίνη καταλύματα

οικονομικά ξενοδοχεία

low budget ξενοδοχεία

ξενοδοχειακές μονάδες

Σαντορίνη

Σαντορίνη ξενοδοχειακές μονάδες

undefined

Τι άρεσε πιο πολύ στους επισκέπτες:

  • «Η θέα από κάθε γωνία του ξενοδοχείου είναι εκπληκτική. Προσφέρει εκπληκτική θέα στην Καλντέρα και θέα στην άλλη πλευρά του νησιού, καθώς και στην Οία.»
  • «Μείναμε στη Junior Σουίτα Sunset View για 6 διανυκτερεύσεις στα τέλη Οκτωβρίου. Αυτό που αγαπούσαμε:Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με άνετα μαξιλάρια και κρεβάτι. Το μπαλκόνι έχει ανεμπόδιστη θέα στην καλντέρα. Θερμαινόμενο υπαίθριο τζακούζι το οποίο ήταν τέλειο σε αυτούς τους δροσερούς μήνες. Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε να πάρουμε πρωινό στο μπαλκόνι του δωματίου μας ή στο εστιατόριο σε μια επιλεγμένη ώρα.»