Eurovision 2022: «Δεν θα μπορέσω να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα» - Οι σκέψεις της Αμάντα Γεωργιάδη λίγο πριν το τελικό

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας στον αέρα του «Πρωινού»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: «Δεν θα μπορέσω να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα» - Οι σκέψεις της Αμάντα Γεωργιάδη λίγο πριν το τελικό

Ο Θάνος Κλωνόπουλος και η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησαν την Αμάντα Γεωργιάδη λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision και η τραγουδίστρια μοιράστηκε όλες τις σκέψεις που έκανε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού, αλλά και την στιγμή της ανακοίνωσης της βαθμολογίας (δείτε εδώ την εμφάνισή της στον ημιτελικό).

Τι ένιωθε η Αμάντα Γεωργιάδη την στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων;

«Μου άρεσε, αν και δεν το έχω δει. Θα το δω σήμερα με τον Φωκά Ευαγγελινό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε πιο καλά. Αλλά ένιωσα πολύ καλά.

Είχα πάρα πολύ άγχος. Τότε είχα άγχος. Όταν ήμουν εκεί στον καναπέ και έλεγαν τα ονόματα από τις χώρες, σκεφτόμουν τι θα κάνω τώρα, δεν μπορώ να ξαναπάω στην Ελλάδα», εξομολογήθηκε η Αμάντα Γεωργιάδη.

«Εγώ ήμουν νευρικός, η Αμάντα καθόλου. Πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα στον τελικό. Πάντα με υποστηρίζει, είναι ταπεινή και προσγειωμένη. Ελπίζω να απολαύσει κάθε δευτερόλεπτο και μετά να την ξαναδώ». δήλωσε ο σύντροφός της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5 παρακολουθήσαμε το Β΄ Ημιτελικό της Eurovision, στον οποίο δυστυχώς η Ανδρομάχη Δημητροπούλου με την Κύπρο δεν μπόρεσαν να προκριθούν και να λάβουν το πολυπόθητο εισιτήριο του Μεγάλου Τελικού. (Δείτε εδώ την εμφάνισή της Κύπρου)

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η Ανδρομάχη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, τονίζοντας ότι θα το ξαναέκανε και ότι αυτό που της μένει είναι οι καλές στιγμές. Ωστόσο έριξε και την σπόντα της για την ελληνική συμμετοχή...

«Τελείωσε κατά κάποιο τρόπο με το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε γιατί δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Δεν είχα στο μυαλό μου τίποτα για τον ημιτελικό. Θέλαμε να βγούμε να το απολαύσουμε και να περάσουμε τέλεια. Να δείξουμε αυτό που είμαστε, το δείξαμε και άρα όλα είναι τέλεια. Είμαι πολύ περήφανη για τα κορίτσια και για όλη την αποστολή. Είμαστε όλοι δεμένοι.

Η οικογένειά μας είναι πολύ δεμένη και άρα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Θα το ξαναέκανα 100 φορές. Κρατάω όλες τις στιγμές, κυρίως τα backstage. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν μας άφησε περιθώριο για κάτι αρνητικό, δεν κάναμε κάτι λάθος. Ο πρώτος ημιτελικός ήταν πιο χαλαρός, δεν είχε τόσες δυνατές συμμετοχές», δήλωσε η παρουσιάστρια.