«Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω μέσα μου!» - Φανερά στεναχωριμένη η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω μέσα μου!» - Φανερά στεναχωριμένη η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της

Η Ελένη Μενεγάκη, πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της, δεν διστάζει να μοιράζεται με το κοινό της όσα την απασχολούν και την προβληματίζουν, ειδικότερα σε θέματα που αφορούν την κοινή γνώμη όπως η περίπτωση της Πάτρας. Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 13/5, σχολίασε στην εκπομπή της συγκλονισμένη, την υπόθεση βιασμού 12χρονης κοπέλας από τον ίδιο της τον πατέρα στο Αμύνταιο της Φλώρινας.

Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια αναφώνησε «Δεν βλέπετε τι ακούμε κάθε μέρα… Το κορίτσι από τη Φλώρινα που πέρασε η ψυχολόγος από το σχολείο και… το σκεφτόμουν αυτό και λέω «πόσα πράγματα μπορεί τα παιδιά να κρατάνε μέσα τους… κι εμείς οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι, μπορεί να είμαστε γονείς, θείοι, φίλοι και να μην το έχουμε, καταλάβει» Φοβερό; Αυτή την ιστορία πάλι την άκουγα και με έπιασε στεναχώρια. Όταν ακούω για παιδιά, δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω μέσα μου».

Απεγνωσμένη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA - Αποκάλυψε σε ποιους πειρασμούς δεν έχει υποκύψει

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 ξεκίνησε άλλη μια εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Η γνωστή παρουσιάστρια όπως έχει αποκαλύψει παλιότερα προσπαθεί να επαναφέρει το σώμα της καθώς έχει αρχίσει δίαιτα μετά από τις διακοπές του Πάσχα.

Μπορεί ο Γιώργος Παπακώστας να έφτιαξε αβγά μπενεντίκτ, ωστόσο η ίδια παρόλο που τα λιγουρευόταν όσο τίποτα άλλο δεν ακούμπησε με τίποτα το αβγό που είχε μπέικον. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θα κάνουμε αβγουλάκια κάτι πιο light γιατί δεν γίνεται ρε παιδιά, έρχεται καλοκαίρι και πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί!»!«Μου έχεις σπάσει τη μύτη ρε συ! Έχεις βάλει το μπέικον και… θα φάω αβγό με αβοκάντο, προσπαθώ αυτή την περίοδο να με μαζέψω…» με τον μάγειρα να αναφωνεί «ε, όχι».