Eurovision 2022: Η αινιγματική ανάρτηση του Damiano - Θα εμφανιστούν στη σκηνή οι Måneskin;

Μία φωτογραφία που μας ανησύχησε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Η αινιγματική ανάρτηση του Damiano - Θα εμφανιστούν στη σκηνή οι Måneskin;

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι περίμεναν με ανυπομονησία τον τελικό της Eurovision στο Τορίνο, για να ξανά απολαύσουν στη σκηνή τους Måneskin αλλά πιο συγκεκριμένα τον τραγουδιστή τους, Damiano! Ωστόσο λίγε ώρες πριν από το γεγονός, ο ίδιος που αρκετά συχνά κάνει προκλητικές και εκκεντρικές αναρτήσεις που απασχολούν, ανησύχησε το κοινό του με μία φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τι συνέβη στον Damiano;

Ο frontman των Maneskin που έφεραν την νίκη πέρσυ στην Ιταλία και φέτος φιλοξενούν τον διαγωνισμό στο Τορίνο, πόσταρε μια φωτό στην οποία τον είδαμε με μπαστούνι. «Happy release day to me», έγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικά στη λεζάντα του που σημαίνει «Καλή μου μέρα απελευθέρωσης». Dεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να του συνέβη, ωστόσο εμείς περιμένουμε να τους δούμε κανονικά απόψε.

Η αινιγματική ανάρτηση του Damiano προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

"Η διασκευή τους ήταν αυτό που δεν ήξερα ότι χρειάζομαι" - "Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι Maneskin στο φεστιβάλ Coachella

Οι Manskin, που όλοι μάθαμε από την Eurovision και από τότε δεν μπορούμε να τους ξεχάσουμε με τίποτα καθώς ξεσήκωσαν όλη την Ευρώπη, παρά την παρεξήγηση για την οποία δικαιώθηκαν, εμφανίστηκαν στο γνωστό μουσικό φεστιβάλ Coachella της Καλιφόρνια και "έκλεψαν" τις εντυπώσεις.

Η Μπάντα ερμήνευσε τα δικά τους τραγούδια με τίτλο «Zitti E Buoni», το «MAMMAMIA», αλλά και την διασκευή του «Beggin», καθώς και το «Womanizer» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Πέρα, όμως, από την διασκέδαση και όλη την θετική αύρα που θέλησαν να περάσουν στο κοινό, μέσα από το καινούριο τους τραγούδι "Gasoline", μίλησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και προσπάθησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όσο περισσότερο κόσμο γινόταν.

«Ελευθερώστε την Ουκρανία, γαμ@@@ τον Πούτιν», φώναξε, μάλιστα, ο Damiano David, ο βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, μόλις τελείωσε το τραγούδι.