Eurovision 2022: Η Νορβηγία τα έδωσε όλα πάνω στην σκηνή - Ξεσήκωσαν τους πάντες

Πώς τα πήγαν;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Η Νορβηγία τα έδωσε όλα πάνω στην σκηνή - Ξεσήκωσαν τους πάντες

Μπορεί τα απρόοπτα να ξεκίνησαν από νωρίς στον αποψινό τελικό του 66ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision 2022, ωστόσο οι εμφανίσεις των χωρών συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής που περιμένουν πως και πως οι τηλεθεατές.

Σειρά είχε η Νορβηγία με το συγκρότημα «Subwoolfer» και το τραγούδι «Give That Wolf a Banana» όπου πέρασαν αρκετά εύκολα στον τελικό.

Οι μεταμφιεσμένοι «Λύκοι» ή "Μπανάνες" ξεσήκωσαν για άλλη μια φορά την σκηνή του Pala Olimpico ξεσήκωσαν τους θαυμαστές καθώς από την άλλη πολλά ακούγονται για το ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες.

Η εμφάνιση της Νορβηγίας στον τελικό της Eurovision 2022

Η αινιγματική ανάρτηση του Damiano - Θα εμφανιστούν στη σκηνή οι Måneskin;

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι περίμεναν με ανυπομονησία τον τελικό της Eurovision στο Τορίνο, για να ξανά απολαύσουν στη σκηνή τους Måneskin αλλά πιο συγκεκριμένα τον τραγουδιστή τους, Damiano! Ωστόσο λίγε ώρες πριν από το γεγονός, ο ίδιος που αρκετά συχνά κάνει προκλητικές και εκκεντρικές αναρτήσεις που απασχολούν, ανησύχησε το κοινό του με μία φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τι συνέβη στον Damiano;

Ο frontman των Maneskin που έφεραν την νίκη πέρσυ στην Ιταλία και φέτος φιλοξενούν τον διαγωνισμό στο Τορίνο, πόσταρε μια φωτό στην οποία τον είδαμε με μπαστούνι. «Happy release day to me», έγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικά στη λεζάντα του που σημαίνει «Καλή μου μέρα απελευθέρωσης». Dεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να του συνέβη, ωστόσο εμείς περιμένουμε να τους δούμε κανονικά απόψε.

Η αινιγματική ανάρτηση του Damiano προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων