«Από ότι διαβάζω, είσαι στα καλύτερά σου!» - Η σπόντα του Μικρούτσικου για τα προσωπικά της Καινούργιου

Η σχέση τους είναι τρομερή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Από ότι διαβάζω, είσαι στα καλύτερά σου!» - Η σπόντα του Μικρούτσικου για τα προσωπικά της Καινούργιου

Είναι γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχουν τρομερές σχέσεις και απίστευτη εκτίμηση ένας στον άλλο! Πολλές φορές μάλιστα ως μεγαλύτερος την συμβουλεύει σε διάφορα ζητήματα της, έχουν τις εντάσεις τους αλλά την πειράζει κιόλας όπως και αυτή εκείνον. Την Δευτέρα λοιπόν 16/5 η παρουσιάστρια θέλησε να του αφιερώσει το τραγούδι του Σάκη Ρουβά, «Είμαι στα καλύτερά μου», ωστόσο όπως φαίνεται είχε έτοιμη την απάντησή του.

Η μπηχτή του Μικρούτσικου για την προσωπική ζωή της

«Ανδρέα μου σου το αφιερώνω αυτό το κομμάτι, είμαι στα καλύτερά μου όταν σε έχω συντροφιά μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας τους συνεργάτες της να ξεσπάσει σε γέλια. Ωστόσο ο παρουσιαστής είχε «έτοιμη» την απάντηση, λέγοντας:

«Πάντως από ότι διαβάζω και εγώ, είσαι στα καλύτερά σου, αφήνουν υπαινιγμούς για σχέσεις».

 Η σπόντα του Μικρούτσικο για τα προσωπικά της Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου με φανερά χιουμοριστική διάθεση δήλωσε: «Ναι ουου η μία σχέση μετά την άλλη έρχεται. Η μοναδική σχέση που με απασχολεί το τελευταίο διάστημα είναι με τον Θέμη Μάλλη».

«Για να πας στη Σίσσυ άδεια πήρες;»

Μετά την αδιαθεσία της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια με αρκετά ευχάριστη διάθεση θέλησε να "πειράξει" λίγο το συνεργάτη της Ανδρέα Μικρούτσικο.

Τις καλύτερες σχέσεις έχουν και το αποδεικνύουν τα επικά πειράγματα που κάνει ο ένας στον άλλον, έτσι και σήμερα λίγο πριν από ένα διαφημιστικό διάλειμμα η Κατερίνα "πείραξε" τον Ανδρέα για την εμφάνισή του στο πρωινό της Σίσσυς Χρηστίδου (ο λόγος που του είπε αυτή την ατάκα).

Έμειναν

«Για να πας στη Σίσσυ άδεια πήρες για να πας;» του είπε για να λάβει την εξίσου επική απάντηση: «Mου την έχουν στείλει με φαξ».