Η Σοφία Καρβέλα πόζαρε χωρίς σουτιέν - Η αποκαλυπτική φωτογραφία που ''έριξε'' το instagram

Το όλο νόημα μήνυμα που έγραψε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Σοφία Καρβέλα πόζαρε χωρίς σουτιέν - Η αποκαλυπτική φωτογραφία που ''έριξε'' το instagram

Η Σοφία Καρβέλα είναι γνωστό πως δεν ακολούθησε ακριβώς τον ίδιο χώρο με τους γονείς της, ωστόσο η καλλιτεχνική φλέβα είναι κάτι, που υπάρχει μέσα της μιας και είναι στυλίστρια και συχνά βλέπουμε να βγάζει κομμάτια του εαυτού της μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές, που κάνει.

Έχει πολύ μεγάλη αγάπη για το κομμάτι αυτό και εμείς το ξέρουμε τόσο από το υλικό, που δημοσιεύει στο instagram αλλά και από εμφανίσεις της μαμάς της, Άννας Βίσση που έχει επιμεληθεί η ίδια. Άλλωστε η αδυναμία της μιας για την άλλη είναι γνωστή αφού συχνά ανταλλάσσουν ξεκαρδιστικά μηνύματα στα social media.

Αυτή τη φορά είδαμε μια νέα επιλογή που έκανε, δείχνοντας σε όλους μας τον τρόπο να φορέσουμε ένα vintage σακάκι με πολύ ωραίο τρόπο αλλά και πως μπορεί κανείς να του δώσει παράλληλα και κάτι sexiness.

Η στυλιστική πρόταση της Σοφίας Καρβέλα

«Δόξα στο vintage και στις μαμάδες που το κληροδοτούν».

Χώρισε η Καρβέλα μετά από 19 χρόνια γάμου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Καρβέλα ευχήθηκε στον Θανάση Πανουργιά, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, ωστόσο εξακολουθεί να τον αγαπά.

H κόρη της πολυτάλαντης τραγουδίστριας Άννας Βίσση, με μια σειρά οικογενειακών φωτογραφιών ευχήθηκε στον Θανάση Πανουργιά για τα γενέθλιά του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την ηλικία του. Οι δυο έχουν μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο γιούς (δείτε εδώ την τελευταία οικογενειακή φωτογραφία).

«Είναι τα γενέθλια αυτού του άνδρα. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φοράνε η η Ιζαμπέλα Γκουλάρτ και η Ελιζαμπέτα Κανάλις, οπότε μπορεί να το δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Δύο φορές. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το ήξερε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σ’αγαπώ» έγραψε στη λεζάντα του ποστ της.