Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Εκείνος δεν το γνώριζε - Το βίντεο με το ξαφνικό τρολάρισμα της Ήβης Αδαμου στον Κουινέλη

Οι αναρτήσεις στα social

Εκείνος δεν το γνώριζε - Το βίντεο με το ξαφνικό τρολάρισμα της Ήβης Αδαμου στον Κουινέλη
News 17.05.2022 09:30
Από Youweekly Team

H Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι ένα από τα πολλά ζευγάρια της showbiz, που αν και γνωρίστηκαν στο χώρο προχωράνε μαζί στη ζωή πολύ αγαπημένοι. Η τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνηθίζει να μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Όμως είναι γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες και ο Μιχάλης έμαθε να χειρίζεται την εφαρμογή και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να κάνει ιστορίες. Έτσι λοιπόν, η γυναίκα του που τον ζει πιο πολύ από όλους έχει αρχίσει να τον πειράξει δημόσια.

Η νέα αναρτήση της Αδάμου που τρολάρει τον Κουϊνέλη

Η Ήβη και ο Μιχάλης ήταν μαζί στο αυτοκίνητο και ξαφνικά η τραγουδίστρια άνοιξε την κάμερα για να κάνει story ανακοινώνοντάς το για να δει την αντίδραση του καλού της.

Πόση διαφορά έχουν ηλικιακά η Ήβη Αδάμου με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Η πρώτη γνωριμία της Ήβης Αδάμου με τον Μιχάλη Κουϊνέλη έγινε στο X-factor όταν η 16χρονη τότε τραγουδίστρια έλαβε μέρος και ο καλλιτέχνης ήταν κριτής. Πιο κοντά ήρθαν όταν συνεργάστηκαν για το τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα» που έγινε πολύ γρήγορα τεράστια επιτυχία.

«Βγήκαμε για περιοδεία τότε. Δεν το συζητάμε [σ.σ. για σχέση] γιατί τότε πήγαινε λύκειο, πήγαινε σχολείο. Μετά όταν ήρθε πια να σπουδάσει και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου, σαν φίλος πήγα και έδωσα τη βοήθειά μου… γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι και μετά εξελίχθηκε και πήγε σε άλλο επίπεδο όλο αυτό», είχε αποκαλύψει ο Stavento σε συνέντευξη του.

Μέχρι σήμερα λοιπόν είναι πολύ ερωτευμένοι, ενώ κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν και περισσότερο να προστατεύσουν την 4,5 ετών κορούλα τους που ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία - δείτε πόσο έχει μεγαλώσει.

«Δεθήκαμε πιο πολύ με τον ερχομό της κόρης μας. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει. Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί. Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά» είχε δηλώσει η Ήβη Αδάμου.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 1979 άρα είναι 43 ετών, ενώ η Ήβη Αδάμου στις 24 Νοεμβρίου το 1993 δηλαδή είναι 28 ετών.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήβη Αδάμου: Στόλισε με την τριών ετών κόρη της το εντυπωσιακό τους σαλόνι

Μιχάλης Κουινέλης: Τα post στο Instagram συνεχίζουν να πέφτουν "φωτιά" - Νύφη και πεθερά μαγειρεύουν μαζί

Share