Αργύρης Αγγέλου: «Βάζω πάντα τα όρια μου είτε με ευγένεια είτε με αγένεια αν χρειαστεί»

"Κόλαφος" ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αργύρης Αγγέλου: «Βάζω πάντα τα όρια μου είτε με ευγένεια είτε με αγένεια αν χρειαστεί»

Το μεσημέρι της Τρίτης (17/5) ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Από την άλλη, γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και για το πώς θέτει τα όριά του στους γύρω του. Μάλιστα, ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε πέσει θύμα διάρρηξης.

Οι δηλώσεις του Αργύρη Αγγέλου

«Καταρχάς πια για εμένα προτεραιότητα είναι η ψυχική ηρεμία. Για αυτό βάζω νύχια και δόντια με όλη μου την δύναμη. Δηλαδή μπορεί κάποιος να καταπατήσει τα όριά μου ευγενικά, με ευγένεια θα εξηγήσω ότι δεν μπορώ παραπάνω. Αν κάποιος το κάνει με αγένεια, με αγένεια θα απαντήσω γιατί προφανώς σε αυτή την γλώσσα καταλαβαίνει.»

: «Λιποθύμησα στην πόρτα του Καπουτζίδη» - Ο Αγγέλου περιγράφει για πρώτη φορά ασύλληπτο περιστατικό

Ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος στη εκπομπή Κυψέλη την Τετάρτη 4/5 και μεταξύ άλλων προχώρησε σε μια απίστευτη εξομολόγηση, που δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα και αφορά στη δοκιμασία της υγείας του αναφορικά με το πάθος, που έχει για τη δουλειά του.

Ο ηθοποιός μια περίοδο είχε αποφασίσει να δουλεύει τόσο πολύ με αποτέλεσμα να πάθει υπερκόπωση και να βρει βοήθεια αφενός στο σπίτι του Γιώργου Καπουτζίδη και στη συνέχεια στον αδερφό του, με τον οποίο έχουν συγκλονιστική ομοιότητα, όταν τα πράγματα έγιναν πολύ σοβαρά. Ακούγοντας το σώμα του που αντέδρασε, αφού τόσο καιρό δεν άκουγε τον οργανισμό του που κατέρρεε, πήρε λίγο χρόνο εκτός, νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο και στη συνέχεια στο σπίτι.

Oι δηλώσεις του Αργύρη Αγγέλου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Ήρθαν τα πράγματα έτσι που κατάλαβα ότι έπρεπε να πατήσω ένα pause. Το 2011 δούλευα πάρα πολύ, το φαγητό δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Με την πολλή δουλειά μου ήταν πολύ εύκολο να περάσει μια μέρα και να μη φάω. Όλα μαζί συν το άγχος, την πίεση, ο οργανισμός έρχεται και παθαίνει ένα overdose. Κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω χάθηκε η μπάλα.

Έφτασα 54 κιλά, τώρα είμαι 78 για να καταλάβετε. Μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά έπεσα κάτω. Είχα 40 πυρετό, αδυναμία, δεν μπορούσα να περπατήσω. Με φώτισε ο Θεός και πήγα στο σπίτι του Καπουτζίδη, είχε πέσει σύρμα ότι κάτι δεν πάει καλά. Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη από αδυναμία. Μου είπε “άκου να σου πω δεν έχει πλάκα τώρα”.

Τα μαζέψαμε, πήρα τον αδερφό μου, του είπα ότι κλάταρα. Ενημερώσαμε την επιχείρηση και μετά ο γιατρός διέγνωσε την τεράστια αδυναμία. Έμεινα στο νοσοκομείο πέντε μέρες, με φουλάρανε με βιταμίνες, σίδηρο κλπ και εκεί λέω ότι τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε» εξομολογήθηκε ο Αργύρης Αγγέλου.