«Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη!» - "Καταπέλτης" ο Μπιμπίλας σε νέες δηλώσεις για τον Κούγια

Η κόντρα τους δεν έχει τέλος

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη!» -

Το πρωί της Τετάρτης 18/5, ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να δώσει την απάντησή του και να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν με τον Αλέξη Κούγια όταν συναντήθηκαν στα δικαστήρια την προηγούμενη μέρα. Το κλίμα μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα τεταμένο και έχουν ακουστεί σοβαρές κουβέντες, μεταξύ άλλων πως ο κ.Κούγιας θα ακολουθήσει την νομική οδό για όσα έγιναν και ακούστηκαν μετά την αναφορά του στον Χατζιδάκι.

Όσα δήλωσαν Μπιμπίλας και Κούγιας

«Του είπα καλημέρα σας στον πληθυντικό κι εκείνος στον ενικό, ως μη όφειλε, άρχισε να με βρίζει, αμόρφωτε, καραγκιόζη… Του είπα πώς λέτε αμόρφωτε έναν άνθρωπο που έχει σπουδάσει ακριβώς το ίδιο με εσάς.. Ήταν ολιγόλεπτο αλλά τόσο έντονο, μπροστά σε τόσους ανθρώπους. Έφυγα υβριζόμενος. Είναι για γέλια. Ας κάνει ό,τι θέλει, υπάρχουν τα δικαστήρια που καταλαβαίνουν. Εγώ νομίζω ότι ο κ. Κούγιας προσπαθείς να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, χτυπώντας έναν αθώο άνθρωπο όπως είμαι εγώ. Με έχει στοχοποιήσει χωρίς κανέναν απολύτως λόγο», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ενώ ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Είναι ψέμα και ακραία συκοφαντία ότι άφησα υπονοούμενο για τον Μάνο Χατζιδάκι. Υιός δεν υπάρχει, ο υιός λέγεται Θεοφανόπουλος και υιοθετήθηκε από τον Μάνο Χατζιδάκι λίγο πριν πεθάνει υποθέτω για κληρονομικούς και μόνο λόγους. Οι δηλώσεις όμως που έκανε ο Κραουνάκης, ο Μπιμπίλας και ο γιος του ο Θεοφανόπουλος εμένα θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου και σίγουρα θα λογοδοτήσουν».

«Θα τα πούμε στην δικαιοσύνη!» - Σφοδρή "επίθεση" σε Μπιμπίλα, Κραουνάκη και γιο Χατζιδάκι

Μετά την πρώτη ανακοίνωσή του, λίγες μέρες πριν σχετικά με τη αναφορά του στο όνομα του Χατζιδάκι κατά τη διάρκεια της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη και μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Αλέξης Κούγιας προχωρά σε δεύτερη ανακοίνωση του έπειτα από τους σχολιασμούς του Σπύρου Μπιμπίλα, του Σταμάτη Κραουνάκη και του γιου του Χατζιδάκι για όσα είχε αναφέρει ο δικηγόρος.

Επίθεση σε δημοσιογράφους «συγκεκριμένης μερίδας ΜΜΕ» εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, κατηγορώντας τους για παραποίηση της ερώτησης που έκανε σε θύματα του Λιγνάδη, στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, ενώ προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη σε βάρος των Γιώργου Θεοφανόπουλου – Χατζιδάκη, Σταμάτη Κραουνάκη και Σπύρου Μπιμπίλα.

«Είναι πλέον πασιφανές ότι μια συγκεκριμένη μερίδα ΜΜΕ που χρησιμοποιούν δημοσιογράφους που το κύριο προσόν τους είναι η ιδιαιτερότητά τους, έχουν αναγάγει τη με κάθε μέσο καταδίκη του Δημήτρη Λιγνάδη ως σκοπό ύπαρξής τους.

Αντί να αναδεικνύουν ότι εδώ και ημέρες το Δικαστήριο και ο Εισαγγελέας της έδρας «καταζητούν» δύο από τους τέσσερις δήθεν βιασθέντες, για να έλθουν στο δικαστήριο και να καταγγείλουν τα όσα δήθεν υπέστησαν από τον Δημήτρη Λιγνάδη, παραποιούν ερωτήσεις μου και εμφανίζουν διαφόρους που ούτε τις άκουσαν, ούτε ήταν στο Δικαστήριο, για να τις κριτικάρουν.

Την ερώτησή μου για τους Κάρολο Κουν, Μάνο Χατζηδάκη, Πέλο Κατσέλη, τους μεγάλους δηλαδή δασκάλους του θεάτρου, την παραποίησαν εντελώς και περί αυτού έχω αναφερθεί σε λεπτομερή ανακοίνωσή μου, την οποία εξαφάνισαν.

O Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση

Η ερώτησή μου ήταν σαφής και έγινε σε μάρτυρα υπερασπίσεως του Δημήτρη Λιγναδη, διακεκριμένο δικηγόρο – θεατρόφιλο: «είναι σύνηθες στο περιβάλλον των δασκάλων του θεάτρου να υπάρχουν ανήλικα νεαρά άτομα, αφού αυτές τις ηλικίες έχουν μαθητές;».

Αυτή την απλή ερώτηση διαστρέβλωσαν οι ομοφυλόφιλοι – ακτιβιστές δημοσιογράφοι συγκεκριμένων ΜΜΕ και έτσι άρχισε μια εκστρατεία παραπληροφόρησης προς ένα συγκεκριμένο ακροατήριο, αυτό που θέλει τα παιδιά μας, αντί να μας προσφωνούν πατέρα και μητέρα, να μας προσφωνούν γονέα 1 και γονέα 2, και έτσι εμφανίστηκε να με εξυβρίζει και να με συκοφαντεί ο «γιος» του Μάνου Χατζηδάκη,

που δεν είναι ο φυσικός γιος του, αφού ο Μάνος Χατζηδάκης ουδέποτε απέκτησε παιδιά, και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, που ενώ έχει γράψει αριστουργήματα, όταν ανοίγει το στόμα του, δεν γνωρίζει καν τι είναι αυτά που εκστομίζει και, όταν πηγαίνει στην τουαλέτα, βουλώνει ο βόθρος.

Και για τους δύο αυτούς, αλλά και για τον Μπίμπιλα, η απάντηση είναι μία:

Θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη, γιατί εκεί που απευθύνεστε υπάρχει η δικτατορία της ιδιαιτερότητος, αλλά στις δικαστικές αίθουσες υπάρχει η Δημοκρατία της συντριπτικής πλειοψηφίας που εμπεδώνει την κοινωνική ειρήνη με τον φυσικό και μοναδικό τρόπο δημιουργίας οικογένειας ευτυχισμένων και ισορροπημένων ανθρώπων».