Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Συγκλονίζει η Άννα Ανδριανού - «Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου»

Όλα όσα ανέφερε

Συγκλονίζει η Άννα Ανδριανού - «Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου»
News 18.05.2022 18:23
Από Ίρις Βίλα

Η Άννα Ανδριανού βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τετάρτης (18/5) στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την απώλεια του πατέρα της που την "στιγμάτισε". Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για τον "χαμό" του αδερφού της.

Οι δηλώσεις της Άννας Ανδριανού

«Με τον πατέρα μου είχαμε μια ιδανική σχέση. Ιδανική σχέση είναι να σε αγαπάει γι’ αυτό που είσαι, να σε αποδέχεται γι’ αυτό που είσαι, αλλά χωρίς να μπλέκει τις προσωπικές του επιθυμίες για το τι θέλει να είσαι.

Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που ποτέ δεν με έχει κρίνει, πάντα ήταν πολύ στοργικός και εκεί όταν τον χρειαζόμουν».

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου έπαθα ένα αυτοάνοσο! Δεν μπορούσα να περπατήσω»

Στα Μεσάνυχτα βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Άννα Αδριανού η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την απώλεια του πατέρα της, του σπουδαίου ηθοποιού Νίκου Βασταρδή.

«Από απώλειες είχα και θα έλεγε κανείς ότι δεν ήμουν απροετοίμαστη. Αλλά με τον πατέρα μου μού έφυγε ο μισός μου εαυτός. Όταν πέθανε ο πατέρας μου το 2012 μετά από τρεις μήνες ήμουν στο Πήλιο και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου σε τούφες, έπαθα ένα αυτοάνοσο που δεν μπορούσα να περπατήσω.

Αλλά είχα δίπλα μου τον Γιάννη Μπότση. Με τον άντρα μου είμαστε μια οικογένεια. Με στήριξε πάρα πολύ. Ο τρόπος που βοήθησε τον πατέρα μου, σαν να ήταν δικός τους πατέρας, ο τρόπος που βοήθησε μετά εμένα ήταν το τελειωτικό κλικ για να πω ότι είναι ο άνθρωπός μου. Όταν οι γονείς μου χώρισαν ήμουν 2 ετών. Δεν τους γνώρισα μαζί. Για μένα δύο άτομα είναι οικογένεια».

«Ο αδελφός μου σκοτώθηκε με τη μηχανή του όταν ήταν 18 ετών. Είχαμε αρκετά χρόνια διαφορά. Ροκάς, επαναστατημένος, μου είχε μεγάλη αδυναμία. Κάναμε διακοπές μαζί. Εγώ ήμουν γύρω στα 30. Με πήρε η μητέρα μου και μου το είπε. Έπαθα σοκ κυρίως γιατί αγαπούσα και αγαπάω την Έντα, τη δεύτερη σύζυγό του πατέρα μου. Βίωσα τη στεναχώρια χρόνια μετά γιατί εκείνη τη στιγμή έπρεπε να στηρίξω τον πατέρα μου.

Όταν πηγαίναμε στην κηδεία του αδελφού μου γύρισε και μου είπε «είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος γιατί από τα δύο παιδιά έχασα εκείνο με το οποίο έχω τα λιγότερα χρόνια μαζί”. Ήθελε να κατοχυρώσει ότι εγώ είμαι εντάξει και ότι είμαι το αγαπημένο του παιδί και είμαστε ομάδα. Από τους γονείς μου έμαθα ότι η αγάπη είναι ελευθερία και είναι ένα συναίσθημα μαγικό». Ενώ, στην εκπομπή συγκλόνισε και ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Επιβεβαιώθηκα που έφυγα...» - Η Άννα Ανδριανού αποκαλύπτει εάν έχει υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές

«Μου την έπεσε προκειμένου να...» - Το απίστευτο περιστατικό της Άννας Ανδριανού σε νοσοκομείο

Share