Καλό Μεσημεράκι: Απίστευτο περιστατικό με τον Μουτσινά και την Νικολάου - Τον κυνήγαγε με μία μπατονέτα

Αφορμή στάθηκε ο Νίκος Κοκλώνης

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Απίστευτο περιστατικό με τον Μουτσινά και την Νικολάου - Τον κυνήγαγε με μία μπατονέτα

Πρόσφατα τον είχαν αναφέρει στην εκπομπή και τον δόξασε ο Νίκος Μουτσινάς, και σήμερα Πέμπτη 19/5 πάλι την κουβέντα του Νίκου Κοκλώνη είχαν στο Καλό Μεσημεράκι η Ματίνα Νικολάου και ο παρουσιαστής, με αφορμή το τεστ DNA που δημοσίευσε ο Νίκος Κοκλώνης και τα αποτελέσματα που έδειξαν ότι είναι πάνω από 80% Έλληνας με ιταλικές ρίζες "υπέστη" επίθεση από την Βάνια!

Η Βάνια ξάφνιασε τον Μουτσινά

Η «Βάνια» ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του CEO της Barking Well και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Σκέφτηκα κάτι με το φτωχό μου το μυαλό. Είναι δυνατόν να κάνει τεστ ο Κοκλώνης και να μην το έχει κάνει ο Μουτσινάς;».

Η συνέχεια φυσικά είχε μεγάλη μπατονέτα, «κυνήγι» και πολύ γέλιο. «Όσο πιο μεγάλη, τόσο πιο σίγουρο το αποτέλεσμα», του είπε με τον ίδιο να διαμαρτύρεται, «δεν βάζω εγώ στο στόμα μου».

«Τόσα έχεις βάλει» απάντησε στον Νίκο Μουτσινά η «Βάνια» κι εκείνος έμεινε με ανοιχτό το στόμα. «Ξεφτιλίκι. Δεν είπε ψέματα, αλλά ντράπηκα. Θα φύγω από πίεση. Είναι ανατροπή ότι αναγνωρίστηκε στο DNA του ως άνθρωπος, εγώ πιστεύω ότι είναι εξωγήινος. Καταγγέλω και αμφισβητώ το αποτέλεσμα του τεστ», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Γιατί ντύθηκε σαν νύφη με τούλι;» - "Κόλαφος" ο Μουτσινάς με τον Εμμανουήλ

Το φετινό Survivor 5 έχει απασχολήσει όσο κανένα άλλο καθώς οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι άκρως καταιγιστικές. Ανάμεσα στους παίκτες οι οποίοι έχουν "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καθώς δεν διστάζει να κάνει επικές δηλώσεις κάθε φορά για τους συμπαίκτες του.

Έτσι, μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς δεν δίστασε να σχολιάσει τον παίκτη του Survivor μιας και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ειδύλλιο Μαρτίκα - Βρισηίδα ο παίκτης του ριάλιτι εμφανίστηκε με ένα μαύρο "τούλι".