Ο Σάκης Ρουβάς τα «χώνει» στον Νίκο Μουτσινά για την χθεσινή συνέντευξη με τον Απόστολο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σάκης Ρουβάς τα «χώνει» στον Νίκο Μουτσινά για την χθεσινή συνέντευξη με τον Απόστολο

Την Πέμπτη 19/5 ο Σάκης Ρουβάς και Έλλη Κοκκίνου βρέθηκαν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», για να μιλήσουν για την μεταξύ τους συνεργασία που κανείς δεν περίμενε. Ωστόσο δεν σταμάτησαν τα πειράγματα μεταξύ του παρουσιαστή και του τραγουδιστή.

Τα πειράγματα του Σάκη Ρουβά με τον Νίκο Μουτσινά

Η φιλία τους προϋπήρχε, όμως έγινε πιο έντονη από τη συνεργασία τους στο «The Masked Singer» και ο Σάκης Ρουβάς με το που μπήκε στο πλατό έπιασε τον Νίκο Μουτσινά και άρχισε να τον... απειλεί για όλα όσα είπε και έκανε στον αδελφό του Απόστολο Ρουβά χθες (18/5).

Φυσικά τα πειράγματα δεν σταμάτησαν μόνο εκεί καθώς, ο παρουσιαστής δεν σταμάτησε να ρίχνει σπόντες για την επικείμενη συνεργασία των δύο.

Τα συγκινητικά λόγια του Σάκη Ρουβά μετά την αποχώρηση του αδερφού του

Αρκετά φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα μετά; την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά από το Survivor, την Τετάρτη 11/5 καθώς όλοι οι παίκτες και οι χρήστες στα social ήταν φανερά συγκινημένοι και στεναχωρημένοι με το γεγονός του ότι φεύγει. Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας βγήκε στον τάκο μαζί με την Ασημίνα, τον Άρη και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ωστόσο συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά την αποχώρησή του, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για τον αδερφό του τον οποίο σε λίγες μέρες θα έχει και πάλι στο πλάι του. Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον αδερφό του Απόστολο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Περήφανος για σένα! Ανυπομονούμε όλοι να σε δούμε ξανά από κοντά».

 Η ανάρτηση του Ρουβά για τον Απόστολο