«Κοίτα ρε κάτι προσωπικότητες» - Η Λεοντίτση ''βάζει'' στη θέση της την Παναγιώταρου με ένα insta story

«Μόνο ντροπή αισθάνομαι εγώ που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κοίτα ρε κάτι προσωπικότητες» - Η Λεοντίτση ''βάζει'' στη θέση της την Παναγιώταρου με ένα insta story

Η Σοφία Λεοντίτση είναι ένα εκρηκτικό κορίτσι, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My style Rocks και από τότε και στο εξής έχει φροντίσει να μην ξεχαστεί η παρουσία της, μιας και συχνά κάνει έντονα posts μέσα από τα social media για ό,τι την απασχολεί και δεν της αρέσει.

Αφορμή για ένα μακροσκελές insta story αυτή τη φορά ήταν το σχόλιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου αναφορικά με τις δηλώσεις, που έκανε η ίδια για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα και την πρώην γυναίκα του. Ο παίκτης survivor είναι σε σχέση με το μοντέλο, όμως στο παρελθόν ήταν μαζί με άλλη γυναίκα με την οποία και απέκτησαν ένα παιδί μαζί και πρόσφατα ξέσπασε για διάφορα δημοσιεύματα.

Το ξέσπασμα της Σοφίας Λεοντίτση για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Παιδιά έχω πάρα πολλές δουλειές και δεν μπορώ να ασχολούμαι με τα χι ψι άτομα που θέλουν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου» είπε η Παναγιώταρου από το My Style Rocks, τη Φάρμα, το Just the 2 of Us για τη ΜΑΝΑ ενός παιδιού που έθιξε απλά με αξιοπρεπή τρόπο τη λάθος προβολή μας σχέσης όταν υπάρχουν ανήλικα παιδιά και στην προκείμενη το δικό της παιδί.

Εσείς λοιπόν αυτά τα άτομα τα έχετε κάνει κάτι με το να τα ακολουθείτε και τους έχετε δώσει το δικαίωμα να νιώθουν ότι είναι κάτι περισσότερο από απλοί άνθρωποι που ήρθαν από το χωριό τους με σκοπό να γίνουν απλά αναγνωρίσιμοι.

Προφανώς επειδή θέλω και εγώ να πάρω δημοσιότητα από τις βαριές σου πλάτες, για αυτό σχολιάζω τώρα αυτό που δημόσια λες και εκτίθεσαι, διότι δεν χωράει μάλλον στο δικό σας το μυαλό ότι όταν ακούτε κάτι αρνητικό ή σχολιάζεστε αρνητικά μπορεί απλά και να μην αρέσετε… όλοι όσοι σας θίξουν είναι γιατί τους λείπει η δημοσιότητα.

Τόση έπαρση πια… Μόνο ντροπή αισθάνομαι εγώ που είμαι γυναίκα, ακούγοντας να μιλάει κάποιος έτσι και να μη σέβεται έναν τόσο ιερό άνθρωπο όπως είναι η μητέρα ενός παιδιού… Κοίτα ρε κάτι προσωπικότητες»

Σοφία Λεοντίτση - Ξέσπασμα

«Δικά σου είναι μωρή...τα λεφτά ή τα παιδιά;»

Στη Ρώμη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, και με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο instagram και την απουσία των μωρών τους, η ίδια δέχτηκε μια "επίθεση" πολλών αρνητικών σχολίων από ακόλουθούς της και μη.

Η Σοφία Λεοντίτση, με αφορμή τα σχόλια αυτά και ως νέα μανούλα δεν άντεξε και ξέσπασε μέσω του δικού της λογαριασμού μιας και όλο αυτό το σκηνικό της θύμισε τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν και εκείνη το πρώτο διάστημα μετά τη γέννηση του παιδιού της.

«Δικά σου είναι μωρή …… τα λεφτά ή τα παιδιά και σε νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι! Μου ξυπνάνε μνήμες με κάτι τέτοιες, με το τι άκουγα εγώ ακόμα και όταν κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά και τι κράξιμο έτρωγα! Πόσο σκουπίδια είστε ρε πίσω απ’ τα κινητά…» έγραψε η Σοφία Λεοντίτση για το σχόλιο στην φωτογραφία της Χριστίνα Μπόμπα

Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα