«Γιατί εκείνη την περίοδο...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη για το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Άκρως αφοπλιστική η ηθοποιός

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Γιατί εκείνη την περίοδο...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη για το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Την Κυριακή 22/5 το πλατό του Καλύτερα δε Γίνεται, είχε κάτι από Κρήτη και Σασμό, μιας και στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού ήταν καλεσμένη η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη την οποία απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά του Alpha. Η ηθοποιός, με αφορμή μία ερώτηση σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας του Νικηφόρου, θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους σχετικά με όσα γράφονται για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια κλήθηκε να κάνει μια αναδρομή στους επιτυχημένους τηλεοπτικούς της σταθμούς. Μεταξύ των οποίων βεβαίως και το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Καθώς όμως προβλήθηκε μια σκηνή από το σίριαλ, η Μαρία Τζομπανάκη εξέπληξε τόσο την παρουσιάστρια του Alpha όσο και το τηλεοπτικό κοινό με την απάντησή της.

Η δήλωση της Μαρίας Τζομπανάκη που εξέπληξε

«Δεν την έχω δει τη σειρά! Γιατί εκείνη την περίοδο πέθανε η μαμά μου και υπέφερα πάρα πολύ. Και δεν μπορώ ακόμα να την δω. Δεν ξέρω και τώρα την κοίταζα… Δεν την έχω δει. Την βλέπω σαν να είναι η πρώτη φορά» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η Μαρία Τζομπανάκη στον αέρα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Η απάντηση της Τζομπανάκη για την πιθανότητα μίας δεύτερης εγκυμοσύνης της συντρόφου του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη

«Μεγάλη ευκαιρία για να σας πω κάτι. Κυκλοφορεί τελευταία μια είδηση και μου το λένε συνέχεια, εγώ δεν το έχω ψάξει στο ίντερνετ, ότι η νύφη μου, η Γεωργία μας, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί. Μακάρι να ήταν αλλά δεν είναι. Μακάρι να κάνουν και άλλα παιδιά. Έχουν μάλλον κάπως μπερδευτεί με τη σειρά. Η Γεωργία μας δεν είναι έγκυος.

Ο Μαθιός και η Μαριλίτα δεν ξέρω γιατί εγώ είμαι η Καλλιόπη που δε ξέρει. Κανείς μας δεν ξέρει. Θα το μάθουμε κάποια στιγμή αλλά δε ξέρω πότε. Η φετινή σεζόν θα λήξει με ανάμεικτα συναισθήματα» είπε η Μαρία Τζομπανάκη.