«Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό» - Ο θαυμαστής της Αγγελικής Νικολούλη απαντά πρώτη φορά δημόσια για το τατουάζ

«Είναι μία τηλεοπτική ηρωίδα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό» - Ο θαυμαστής της Αγγελικής Νικολούλη απαντά πρώτη φορά δημόσια για το τατουάζ

Στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 23/5, μίλησε ο θαυμαστής της Αγγελικής Νικολούλη, ο οποίος την έκανε τατουάζ και προκάλεσε μεγάλο "σάλο" με αυτή του την κίνηση. Παρόλο που η δημοσιογράφος έχει ένα σοβαρό προφίλ και το ήθος της είναι σπάνιο φαινόμενο για την ελληνική τηλεόραση, αυτό δεν εμπόδισε τον ίδιο να την δει με ένα διαφορετικό "μάτι" και να την χαράξει για πάντα στο δέρμα του.

Έτσι, εξήγησε πως η Αγγελική Νικολούλη είναι μία γυναίκα που με το επάγγελμα, αλλά και την επιμονή της έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και έχει λύσει πολλά μυστήρια και εγκλήματα και αυτό την καθιστά ηρωίδα, όπως είπε. Φυσικά, όσο κι αν ο κόσμος παραξενεύτηκε, για εκείνον είναι κάτι απλό και καθημερινό.

Οι δηλώσεις του θαυμαστή της Αγγελικής Νικολούλη για το τατουάζ που έκανε για χάρη της

«Η Αγγελική Νικολούλη είναι ένα ιδιαίτερο τηλεοπτικό πρόσωπο, μία τηλεοπτική ηρωίδα για εμένα, έχει βοηθήσει την εξιχνίαση πολλών εγκλημάτων. Έτσι αποφάσισα να τη "φέρω" πάνω μου. Χρειάστηκε τρεις ώρες να το χτυπήσω, ο tattoo artist στην αρχή ξαφνιάστηκε. Δεν είναι κάποιο επίτευγμα για εμένα, το θεωρώ πάρα πολύ φυσιολογικό», σημείωσε.

Ασύλληπτο ξέσπασμα από την δημοσιογράφο στον αέρα του Τούνελ

Ένα απίστευτο και ξαφνικό ξέσπασμα έκανε η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής 20/5 στον αέρα της εκπομπής Φως στο Τούνελ, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις που γίνονται γνωστές για το θάνατο των τριών παιδιών.

Η δημοσιογράφος θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως πολλές εκπομπές ασχολούνται με την εν λόγω υπόθεση μόνο και μόνο για το κουτσομπολιό και την τηλεθέαση...

«Την έρευνα που ήταν να κάνει η εκπομπή την έκανε, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αν υπάρχει σημαντικός λόγος επανερχόμαστε στη δημοσιότητα αλλά όχι με παραπληροφόρηση και κουτσομπολιό… αυτά είναι απαράδεκτα. Να μιλάμε μέσα από τη δουλειά μας γιατί έχουν χαθεί τρία παιδιά», είπε και συνέχισε...

«Ενώ έχουμε επιστήμονες να κάνουν έρευνες ξαφνικά όλοι έγιναν ερευνητές και ειδικοί. Υπάρχει και έλλειψη σεβασμού προς τη Δικαιοσύνη. Πρέπει κι εμείς οι δημοσιογράφοι να ξέρουμε πού σταματάμε, δεν θέλω να κάνω την ειδική αλλά νομίζω έχουμε ξεφύγει! Δεν είναι όλα για τα νούμερα. Τι είναι αυτά τα πράγματα, λίγο σεβασμό και στα νεκρά παιδάκια. Για φανταστείτε να είναι και τα τρία από το χέρι της μάνας ε; Άγριο πράγματα, πολύ άγριο».